C

L’Escola de Sexe arrenca!

Saps perquè els llavis pintats de vermell resulten excitants?
T’has fixat mai en què li passa als teus músculs quan t’excites?
T’has preguntat mai perquè, en general, les dones tenen menys ganes que els homes?
Saps quin és el temps de penetració ideal per a una dona?

Totes aquestes preguntes i moltes més les respondrem en la primera sessió de l’Escola de Sexe, que tindrà lloc el proper dimecres dia 12 de febrer de 19:15h a 21h a BarcelonaLa sessió té un preu de 10€ per persona. 

Si ets una persona amb curiositat pel sexe, si tens ganes de fer preguntes (o no), si vols compartir les teves inquietuds (o no) i, sobretot, si tens moltes ganes de descobrir més sobre el sexe i la sexualitat, no ho dubtis, apunta’t a l’Escola de Sexe!

Les inscripcions estaran obertes des d’avui mateix fins el dilluns dia 10 de febrer o fins que s’ompli l’aforament.

Les places per a cada sessió de l’Escola de Sexe estan limitades a 15 assistents*. Les places s’adjudicaran per ordre d’arribada del mail.

Per a formalitzar la inscripció cal escriure un e-mail a info@silviacatalan.com (o ho podeu fer a través del formulari) indicant que esteu interessats en assistir, juntament amb el vostre nom, número de telèfon i e-mail de contacte.

Se us enviarà llavors un e-mail confirmant la reserva de plaça que es farà efectiva en el moment en que feu l’ingrés de 10€ al número de compte que us facilitarem.

Promoció!!! 

Per ser la primera sessió de l’Escola de Sexe, si vens amb un amic o amiga o familiar, li fem un 50% de descompte! És a dir, entre els dos només pagareu 15€ per dues hores d’Escola de Sexe!!!

Recorda! Les places són limitades i adjudicades per ordre d’inscripció, no triguis!

Contacta amb mi:

Nom:

Correu electrònic:

Telèfon:

Missatge:

Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

*El mínim d’assistents és de 6 persones.

Comparteix a les teves xarxes!