regalos

Ja vaig anunciar fa uns dies a FaceBook que volia sortejar alguna cosa entre els meus seguidors per a donar-vos les gràcies per ajudar-me a fer cada cop més una comunitat on es pot parlar obertament de sexualitat i on tots anem aprenent els uns dels altres.

La botiga amb la que col·laboro, Factor Mujer, s’ha oferit molt amablement a cedir-nos tres regals a sortejar!

Què pots guanyar?

Tots tres regals són molt chulos i segur que us encantaria fer-vos amb un d’ells, oi? ;)

Com puc participar al sorteig de productes eròtics?

Doncs és molt fàcil, per a participar al sorteig només has de seguir aquests passos:

 1. Compartir aquesta publicació (o aquesta altra) en públic en el teu mur de FaceBook
 2. Fer Like, si no ho has fet ja, a la meva pàgina de Facebook
 3. Fer Like a la pàgina de Factor Mujer
 4. Deixar un comentari 

Condicions del sorteig de productes eròtics

 • A cada participant se li assignarà un número de participació que només ell o ella coneixerà (se li enviarà per missatge privat, siusplau si hi participes i no el reps, avisa!)
 • El sorteig es realitzarà el proper dilluns dia 19 d’octubre, mitjançant un generador de números aleatoris.
 • Es podrà participar al sorteig fins al dia 18 d’octubre a les 23:59.
 • El sorteig es realitzarà en l’ordre de regals que apareix en la llista. És a dir, es sortejarà el lubricant entre tots els participants. Es treurà el número del guanyador i es sortejarà entre els restants l’espelma. I finalment entre els restants es sortejarà el joc de cartes.
 • El regal EN CAP CAS és intercanviable per un altre i no es podrà escollir.
 • Els guanyadors del sorteig (3 en total) seran anunciats en aquesta mateixa pàgina el mateix dilluns dia 19 (per motius personals els guanyadors del sorteig seran anunciats el dimecres dia 21) i es contactarà amb ells per correu electrònic o per missatge de FaceBook. No es diran els noms dels guanyadors, només els números que els correspon.
 • El regal es podrà passar a buscar, en horari de botiga, per qualsevol de les dues botigues de FactorMujer (Barcelona o Terrassa).
 • En cas que no es pugui contactar amb algun dels guanyadors en el plaç d’una setmana a partir del dia del sorteig s’entendrà que renuncia al regal i es farà un segon sorteig dilluns dia 26 d’octubre entre els que no han resultat premiats.
 • La organització (és a dir, jo mateixa) es reserva el dret d’anul·lar el sorteig per motius de força major, o bé de canviar algun dels productes si és necessari, substituïnt-los per uns altres del mateix estil i/o valor econòmic.

Extra!!

Ja que els guanyadors seran anònims, els hi proposaré el següent tracte: quan rebin i utilitzin el regal que els ha tocat, si escriuen una petita ressenya sobre el producte per a poder-la publicar a la pàgina web (com si fos una col·laboració, i per tant, a no ser que diguin el contrari, serà anònima), els obsequiaré amb un altre petit detall eròtic.

Què et sembla? Vols participar-hi? Sort!!!

Comparteix a les teves xarxes!