Meràkia

Avui us porto una notícia que em fa molta il·lusió comunicar-vos. A partir de la setmana vinent estaré atenent pacients a Vic, envoltada d’un equip de professionals fantàstiques al centre Meràkia.

Meràkia és un espai de salut on trobaràs professionals relacionats amb la psicologia i la psicoteràpia, així com altres professionals relacionats amb el món de la salut i el benestar. (…)

Meràkia neix de la paraula grega “Meraki”. És una paraula especial i intraduïble que fa referència a “allò fet amb amor, creativitat i seny, on deixes un bocí de tu a la teva feina”. (extret de la seva pàgina web)

Ja us vaig parlar de l’Elena Crespi quan us vaig recomanar el seu llibre “parlem de sexe a casa”. Doncs ara tinc la oportunitat de treballar amb ella i el seu equip i no puc estar més contenta! :)

Els dies de visita a Vic seran els dijous, així que si sou de la zona, estaré encantada de rebre-us més a prop de casa vostra.

Podeu demanar hora, com sempre, a través del mòbil (trucant o per whatsapp) o bé enviant-me un e-mail o omplint aquest formulari i indicant que voleu visitar-vos al despatx de Vic.

Nom:

Correu electrònic:

Telèfon:

Missatge:

Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

 

Comparteix a les teves xarxes!