Com que és complicat explicar les experiències pròpies amb els vibradors als amics, perque et miren raro si parles massa obertament de sexe, he decidit escriure-ho aquí de forma anònima.

Em vaig comprar un vibrador fa temps. No n’havia tingut mai cap perquè em masturbava amb els dits i ja en tenia prou. Però tenia curiositat per saber què se sentia amb una vibració entre les cames, algunes amigues en feien servir i deien que sense el vibrador ja no sabien tenir orgasmes.

Vaig anar a una botiga eròtica que m’havien recomanat. Vaig fer una volta i em vaig marejar amb tantes opcions. Hi havia milions de vibradors diferents, alguns molt lletjos,  d’altres massa realistes, i alguns que em semblaven molt bonics, però que eren extremadament cars (després, la noia que em va atendre em va dir que m’havia anat a fixar en la gamma més cara, els vibradors Lelo, que sembla que són la hòstia, però no me’ls puc permetre).

Al final li vaig preguntar a la noia de la botiga. Li vaig dir que no n’havia tingut mai cap, de vibrador, i que el que volia era algo bonic però barat, que la meva economia era massa justa com per permetre’m aquells vibradors (i vaig assenyalar la prestatgeria dels més cars de tota la botiga).

Em va explicar que eren tan cars perquè eren de disseny Suec (crec) i que clar, que estaven molt ben fets, que valia la pena la inversió i tal. Però ja li vaig dir que no em convenceria de gastar-me més de 100€ en un vibrador que no sabia si m’agradaria. Em va veure tan convençuda amb l’argument que em va confessar que Lelo fa una segona marca, més barata i que enlloc de ser recarregable funciona amb piles.

I em vaig enamorar d’un vibrador de color lila preciós. Econòmic, senzill i bonic. No vaig tenir cap dubte i me’l vaig endur a casa.

Vaig deixar-lo en un calaix a l’espera que em vingués de gust masturbar-me. I quan el moment va arribar, vaig agafar-lo, vaig posar el nivell més baix de vibració i vaig posar-me’l entre les cames. Era una sensació rara, no especialment agradable. Vaig descobrir que tenia diferents patrons de vibració i vaig anar provant fins que vaig descobrir un que em va fer gaudir molt. Vaig arribar a l’0rgasme bastant ràpid i va ser molt satisfactori. Estava molt contenta amb la meva compra!

El vaig anar utilitzant més o menys sovint. Sempre amb el mateix patró de vibració i sempre de la mateixa manera. I m’encantava.

Un dia, jugant amb la meva parella, ell em va demanar de fer-lo servir. Volia veure com em masturbava. Així que vaig obrir el calaix i el vaig agafar. Vaig posar-me’l entre les cames mentre ell em mirava i no sé si van ser els nervis o què, però suposo que el tenia agafat malament i quan estava a punt d’arribar a l’orgasme, amb algun moviment que vaig fer, es va sortir la tapa de les piles i es va apagar.

Intentant que no se n’anés l’excitació vaig tornar a posar la tapa i vaig tornar a engegar. I va passar el mateix, no sé què feia però cada cop que estava a punt de l’orgasme se sortia la puta tapa i em deixava a les portes. Quina frustració!

Al final vaig aconseguir arribar a l’orgasme i vam quedar molt satisfets. Però ja he decidit que aquell vibrador no jugarà mai més en parella, que el deixaré per a arribar a l’orgasme jo sola, que em funciona súper bé!

————————

Aquest article està escrit per una col·laboradora puntual que ha volgut compartir la seva experiència personal amb aquest vibrador.

Pots veure la resta de col·laboracions en aquesta pàgina

Si vols col·laborar, només m’has d’enviar el teu escrit explicant-me la teva experiència sexual i ho veuràs publicat. Pots veure com col·laborar en aquesta pàgina

 

Comparteix a les teves xarxes!