Sex Shop a Eslovènia

He estat una setmana de vacances a Eslovènia. Un país meravellós i unes vacances fantàstiques que m’han permès gaudir, desconnectar, riure, relaxar-me i al·lucinar amb uns paisatges espectaculars que recomano molt fortament.

Però com a bona autònoma que sóc (i ja que, com us he dit moltes vegades, m’encanta la meva feina) la desconnexió no ha estat al 100% tot i no portar ni el mòbil, ni el mail connectat, ni l’agenda. I és que, en realitat no estava molt planejat, però enmig del nostre viatge en cotxe pel país, de sobte, vam trobar-nos un sex shop (si teniu curiositat, aquí podeu veure la seva web: Venera Shop). Al costat de la carretera, just per on passàvem. I clar, la oportunitat no es podia desaprofitar.

Així que res, vaig entrar i li vaig explicar al senyor que el regentava que volia fer un article sobre el seu sex shop. Va dir que, sense problema, que podia fer les fotos que volgués. I allà que me n’hi vaig anar.

Era una botiga molt amagada, malgrat el cartell que l’indicava, vam haver d’entrar com per la part del darrere d’un edifici. La veritat és que va ser la única botiga eròtica que vam veure, suposo que en deu haver més, pel país, clar, però no estan massa a la vista. El fet que sigui un país bastant religiós (segons la Wikipedia, el 57,8% de la població és catòlica, i així ho sembla ja que el país és ben ple de creus i de petites ermites privades a davant de les cases i a les cantonades dels carrers) potser té a veure amb aquest “secretisme”.

Zona d’articles de broma, indispensable en qualsevol botiga. Menció especial al pòster dels “Champions”… xD

Dins de la botiga no hi havia massa il·luminació (això disculpa una mica la mala qualitat de les fotos, això i que sóc psicòloga, i no fotògrafa… xD), però estava ben assortida. Malgrat ser petita tenia de tot, fins i tot copes menstruals, cosa que em va sorprendre pel fet de que fos un home qui la regentava (prejudicis, ja veieu).

No, no crec que us sorprengui cap foto. De fet, la veritat és que vaig trobar que no hi havia massa res diferent als sex shops que conec de Barcelona, però crec que és interessant compartir-ho.

Com a tota botiga, hi havia la zona d’articles de broma, pensats per a comiats de solter o per a fer brometes sexuals als col·legues. Jo ho aboliria ja, de les botigues eròtiques, però vaja.

L’única cosa que em va sorprendre una mica més va ser la quantitat de revistes i DVDs que tenia. Una cosa que als Sex Shops de Barcelona gairebé no es veu, perquè ha quedat com obsoleta, allà estava en primera fila, una gran col·lecció de revistes de dones despullades, en posicions suposadament eròtiques (sempre m’han fet gràcia les postures i cares de les dones (i dels homes) en aquestes revistes i publicacions, un dia en faré un article…).

I vosaltres, heu visitat algun sex shop que us hagi sorprès?

 

 

By |Dimarts, Agost 7, 2018|Categories: Sex Shop|Tags: , , , |