El servei de teràpia online està orientat a totes aquelles persones que, per raons diverses, no poden venir físicament a consulta, per exemple:

 • Persones que viuen fora de Catalunya però que volen fer teràpia en català o castellà
 • Persones que viuen a Catalunya però que, per horaris, no poden desplaçar-se fins a Barcelona
 • Persones que per circumstàncies diverses no poden sortir de casa
 • Persones que volen seguir amb les sessions encara que estiguin de viatge de feina

En què consisteix la teràpia online?

El servei de teràpia online és un procés terapèutic o d’assessorament psicològic com el presencial, amb la particularitat que el client està a casa seva, o en un entorn conegut, i parla amb el terapeuta a través del xat o bé a través de vídeoconferència.

En quines situacions es pot fer servir la teràpia online?

En general, sempre que el client ho sol·liciti i entre tots dos valorem que el seu cas és adequat per a fer aquest tipus de teràpia.

Jo, en general, sóc bastant partidària que el procés online es complementi amb alguna sessió presencial, així que sempre, en la mesura del possible, se’t suggerirà al menys un dia de visita presencial.

També es pot fer servir com a complement o recolzament del servei de teràpia presencial que estiguem portant a terme: imagina’t que estem seguint un procés terapèutic o d’assessorament i marxes de viatge de feina durant un mes. Si tu ho vols i ho considerem adient, podem pactar un dia per a fer una sessió a distància d’una forma que et sigui còmoda.

Quines modalitats de teràpia online hi ha?

En principi ofereixo dues alternatives: xat o vídeoconferència. Hi ha altres professionals que també ofereixen el correu electrònic, jo prefereixo reservar-me aquesta via per a comunicacions puntuals.

 • Per xat: una conversa escrita a temps real.
 • Per vídeoconferència: una conversa cara a cara sense compartir el mateix espai.

I no hi ha perill que algú altre llegeixi/espii/pugui accedir a la nostra conversa? Què passa amb la confidencialitat?

L’entorn online que farem servir és segur i fiable. Les possibilitats que les teves dades passin a mans de tercers a través de l’entorn virtual que usarem són molt poc factibles.

Per suposat les teves dades i la teva història, igual que en les sessions presencials, seran d’ús privat i només jo hi podré accedir.

Vull fer teràpia online

Doncs si ja ho has decidit és molt senzill. Et poses en contacte amb mi, pactem una data i concretem el mètode de pagament (normalment per PayPal o bé per transferència bancària). Ja està. Sense complicacions.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!