Qui no recorda aquesta meravellosa escena de “When Harry met Sally“?

orgasmes fingits

M’encanta. És de les escenes de pel·lícula més divertides (i eròtiques, perquè no confessar-ho) que he vist. M’encanta l’actuació de la Meg Ryan, però és que la d’ell i la de la resta de persones del restaurant, no té preu.

En fi, en aquesta seqüència que data del 1989 (suposo que en el seu moment, aquesta escena no va deixar indiferent ningú…), els homes que encara no ho sabien es van adonar de que, per a una dona, és molt fàcil fingir un orgasme (un altre dia m’ocuparé de perquè els fingim).

El cas és que és un fet assumit, malauradament, que les dones de tant en tant fingim els orgasmes. Però en això, els homes,  no es queden curts.

Al 2009 la pàgina web Askmen va realitzar la seva “Great Male Survey” entre els seus lectors de diversos països. Els resultats són molt interessants, us convido a llegir-los.

A la pregunta: “has simulat alguna vegada un orgasme en una relació sexual?” els resultats varen ser els següents:

orgasmes fingits

El 50% dels homes no entenenper quina raó un home hauria de fingir un orgasme. Doncs certament, ens hauriem de plantejar per què un home (o una dona) arriba a fingir un orgasme. Els orgasmes, quant més reals, millor.

Un 19% diu que no n’ha fingit, però que s’ho ha plantejat.

Però bé, tenim un 31% dels homes que afirmen haver-ne fingit al menys un.

Doncs sí. Els homes TAMBÉ fingeixen.

Com poden fingir els orgasmes?

Tots tenim clar que en una dona és més o menys fàcil, a lo Meg Ryan, un parell de crits, un parell d’improperis, accelerem la respiració, i punt. Però en l’home no és tan fàcil. Hi ha una prova irrefutable de que ha arribat a l’0rgasme: la ejaculació.

Sí, segur?

Doncs anem a veure com no és així. En els homes és una mica més complicat simular un orgasme, cert, però no impossible. Per començar, els homes, no sempre que tenen orgasmes ejaculen.  Si, per exemple, estan mantenint una sessió de sexe que dura molt i ja han ejaculat un parell de cops és possible que al tercer cop experimentin un orgasme sense ejaculació.

El fenòmen rep diversos noms, si feu una cerca per Google trobareu tot de teories tàntriques que pretenen ajudar a aconseguir el que alguns anomenen “orgasme sec“.

Però això no és una cosa que tinguem tots clar, i, per desgràcia, els humans som molt d’allò de “si no ho veig, no ho crec”. Així que sovint, els homes (i les dones) consideren acabat l’acte sexual quan ell ejacula. Ejaculació=orgasme=finalització de la trobada sexual (per sort, moltes vegades estem tan animats que iniciem de nou el procés poca estona després… ;)

Com pot ser que no ens n’adonem de si estan fingint un orgasme?

En realitat, les dones sabem que ells han ejaculat o bé perquè ho veiem al preservatiu (en aquest cas no hi ha dubte) o bé perquè ho “sentim” a dins. En aquesta segona opció, bé, és fàcil confondre, si la dona està molt excitada també segregarà uns fluïds que poden sentir-se ben bé com si fóssin de l’altre. En la primera n’hi ha prou amb que no ens fixem en el que hi ha a dins del preservatiu.

En definitiva. No vull que serveixi aquest text per a que ara desconfieu dels homes i els sotmeteu a un anàlisi de “realitat orgasmàtica”, ni per a que us obsessioneu pensant en si alguna vegada ha fingit.

Us animo, això sí, a que en parleu. Un dia que estigueu de bon humor i juganers, feu-los-hi la pregunta, de bon rotllo, sempre de bon rotllo. Que no senti que està sotmès a judici, feu-ho com una curiositat: “saps què? He llegit que alguns homes fingeixen orgasmes… tu ho has fet algun cop?”, per exemple.
Ara, tingueu en compte que, un cop l’hagueu feta el més probable és que us reboti i us toqui contestar a vosaltres, i si vols sinceritat, has de pagar amb sinceritat, no trobes?.

Si descobriu que heu fingit algun dels vostres orgasmes, intenteu trobar els perquès. Però no us lamenteu, no us enfadeu l’un amb l’altre, no us decebeu. Com veieu, el 50% dels homes confessen haver-ho, com a mínim, pensat un cop. I en les dones aquest número és molt més gran, segur.

 

I tu, has fingit alguna vegada? Vols compartir amb nosaltres perquè?

 

Comparteix a les teves xarxes!