VibratorsFa un temps, dels vibradors, se’ls deia “consoladors”. Aquesta paraula, actualment, està en desús. De què caram ens ha de consolar un vibrador?

El terme “consolador” fa referència a la manca d’alguna cosa, a alguna cosa que, qui el fa servir, troba a faltar en aquell moment. I no té perquè ser així, els vibradors es poden fer servir de moltes maneres diferents, sols o acompanyats, per excitar-se o per relaxar-se, a casa o a la oficina…

Només cal saber treure-li tot el partit possible.

Hi ha milions de vibradors diferents

De vibradors, actualment, n’hi ha de molts tipus, de moltes formes, colors, tamanys, materials… només cal que entreu a una botiga eròtica i ho veureu (si no ho heu fet mai, us recomano que aneu un dia a una, és una experiència fantàstica).

Materials de què estan fets els vibradors

Jelly: també anomenat “gelatina”. És bastant flexible i gelatinós, en efecte, al tacte. Els articles fabricats amb aquest material solen ser bastant econòmics, però per contra, solen tenir una olor a plàstic bastant desagradable. Es recomana fer-los servir sempre amb un preservatiu (ja que en alguns casos pot produïr al·lèrgies).

Làtex: fins fa ben poc els vibradors de làtex eren les estrelles de les joguines eròtiques. Tenen al seu favor el fet que són bastant econòmics i són més rígids que els de jelly, per la qual cosa poden ser usats també com a joguines per a penetració anal. També es recomana fer-lo servir amb un preservatiu ja que el làtex és un material porós que pot fer que el vibrador agafi males olors o ens provoqui alguna infecció si no el netegem adequadament.

Silicona: la silicona ha arribat trepitjant fort per a desbancar al làtex. És un material no porós, completament hipoalergènic i molt resistent, no fa cap mena d’olor i es pot usar directament, sense protecció, sempre que s’hagi netejat amb un sabó neutre abans. És una mica més car que els altres dos materials, però si vols un vibrador que t’acompanyi molts anys, has de triar un de silicona.

Formes dels vibradors

Pots trobar mil i una formes diferents en el món dels vibradors. El que has de tenir en compte a l’hora de triar un o altre és per a què el faràs servir. És a dir, si la idea és fer-lo servir per a estimulació anal, serà millor que comencis amb un més prim que sigui més fàcil d’introduïr. Si el que vols és estimular el clítoris, hi ha vibradors petitons, del tamany d’un pintallavis.

El millor és que facis un passeig per una botiga eròtica i triïs i remenis tant com vulguis. I et deixis assessorar pels treballadors de la botiga, normalment estan especialitzats en temes sexuals i poden ajudar-te a triar el que més et convè.

Com puc utilitzar un vibrador?

vibrador realista

Hi ha vibradors amb aspecte realista.

Ara et donaré unes quantes idees més o menys originals sobre com pots fer servir un vibrador. Però no et quedis només amb aquestes, pensa que, en el sexe, tot s’hi val (mentre les persones implicades hi estiguin d’acord i no es faci res fora de la llei).

Vibrador per a fer massatges

Has vist mai aquells aparells vibradors que venen en algunes botigues tipus Natura que són per a fer massatges? Doncs, perquè no un “dos en uno”?

Els vibradors no només ens poden servir per a fer massatges eròtics a la zona vaginal, també poden servir per iniciar un moment de contacte amb la nostra parella, o amb nosaltres mateixos. Gaudeix de la sensació relaxant que ofereix el vibrador pel coll, els braços, els pits… l’avantatge dels vibradors de botiga eròtica? Que pots modular la intensitat de la vibració i fer, així, un massatge més suau o més intens, en funció del que et vingui de gust i t’agradi més.

Vibrador per a relaxar-te a la dutxa

De la mateixa manera que podem usar-lo en sec, hi ha alguns vibradors que ens permeten fer-los servir sota l’aigua. Si en tens un pots utilitzar-lo per a fer l’estona de la dutxa o del bany molt més agradable i relaxant, ja sigui sol o en parella.

Vibrador per jugar en públic

vibrador bala

Vibrador bala. Petit i molt potent.

Sí, sí, un vibrador que pots utilitzar sempre que vulguis (i puguis dissimular) en públic. Hi ha dones que els excita colocar-se un vibrador dels tipus “bala” mentre estan treballant a la oficina. O mentre viatgen en transport públic. O mentre estan en una conferència.

Una variant d’aquests vibradors són uns iguals però que es controlen remotament. Tu tries. Pots donar-li el comandament del teu plaer a la teva parella i anar-vos-en de dinar familiar. Només tu i la teva parella sabreu què està passant dintre les teves calcetes…

Vibrador per a estimular el clítoris

El clítoris és el centre de l’excitació femenina. Les sensacions que es concentren en aquest punt tant petit de la nostra anatonmia són molt especials i no es poden trobar en cap altra part del cos. Perquè no dedicar una estona a estimular el clítoris amb un vibrador?

Ho pots fer si estàs sola o bé quan estàs en parella, bé per a jugar o bé com a complement a la penetració. Per a això hi ha diverses opcions, pots fer-ho amb un vibrador “tradicional”, dels que tenen forma de penis, colocant-lo de forma estratègica per a que vibri sobre el clítoris mentre es fa la penetració, o bé adquirir un vibrador que et permeti més movilitat:

Vibrador papallona

Aquesta mena d’arnés porta un vibrador que es col·loca sobre el clítoris i es controla mitjançant un petit comandament a distància.

Vibrador papallona

Vibrador ideal per a fer-lo servir en parella. La part prima s’introdueix a la vagina i estimula el punt G durant la penetració. La part gruixuda es col·loca a sobre del clítoris estimulant-lo amb la vibració.

Vibrador per a estimular el penis

Aquest és un ús poc habitual dels vibradors, però molt plaent. Els homes que ho proven, normalment, en volen més. Amb el vibrador anterior, el que s’usa en parella, la vibració que es fa sobre el clítoris es transfereix al penis proporcionant un gran plaer extra en la penetració.

Però amb un vibrador convencional, també es pot estimular el penis. S’hi pot jugar, fer-li massatges alternant les intensitats de vibració i, inclús, hi ha homes que gaudeixen posant-se un vibrador dels tipus “bala” a la mà mentre es masturben.

Vibrador d’estimulació anal

vibrador anal

Vibrador anal, amb la base ampla per a evitar riscos.

Del sexe anal se n’ha parlat poc i encara segueix sent un tabú per a moltes persones. Però és innegable que la zona de l’anus és una zona plena de terminacions nervioses que, estimulades adequadament poden produïr molt de plaer, tant a l’home com a la dona.

Un vibrador qualsevol pot ser una bona opció per a estimular la zona externa de l’anus i el perineu (la zona que queda entre el pubis i l’anus). Ara, si el que vols és fer una penetració anal, busca un vibrador adequat per a això. Els vibradors anals tenen una base ampla per a evitar que el propi reflex “de succió” que té l’anus faci que el vibrador penetri massa i sigui dificultós treure’l després.

És normal utilitzar vibradors?

Sí, sí, sí, sí, sí i sí. Ha quedat clar?

No hi ha res d’anormal en utilitzar joguines eròtiques per a passar-ho bé sol o en parella. L’important és que et sentis a gust amb el que fas i que les sensacions siguin plaents.

Les joguines eròtiques són tota una oportunitat per descobrir el teu cos i la teva sensualitat!

I, si tens dubtes sobre joguines eròtiques, pots contactar amb mi i estaré encantada d’assessorar-te!

Pregunta el que vulguis sobre joguines sexuals

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!