Ara que ja han passat les festes de Nadal i que el 2014 ha arribat amb força, us presento una de les moltes novetats que tinc programades per a aquest any:

Escola de sexe banner

Consisteix en sessions grupals en les que es tractarà un tema concret sobre la sexualitat, el sexe o la salut sexual: el desig sexual, el sexe durant l’embaràs, la disfunció erèctil, les joguines sexuals, els mètodes anticonceptius…

La dinàmica de les sessions serà molt participativa per a que tothom en pugui treure el major profit possible. Comptant amb una part d’explicació teòrico-pràctica i una gran part de interacció entre els assistents.

L’objectiu és construïr un espai d’intercanvi d’impressions, de pors, d’emocions, de sentiments, que tots tenim al voltant del sexe i que, sovint, no sabem amb qui parlar-ne. És un espai de respecte i d’aprenentatge uns dels altres. És per això pel que els grups seran heterogenis en quant a edat, gènere o nivell socio-econòmic, el sexe ens satisfà i ens afecta a tots per igual*.

Els grups de l’Escola de Sexe tindran un màxim de 15 assistents i l’horari serà de 19 a 21h els dijous a la tarda**. El preu és de 10€ per persona i sessió.

Les sessions s’anunciaran amb temps suficient i les inscripcions es faran en ordre de petició.

Tens un grup d’amigues o amics i us agradaria parlar sobre sexe amb un tema en concret?

Formes part d’una entitat i t’interessaria poder comptar amb una Escola de Sexe a mida de les vostres necessitats?

Consulta la possibilitat de fer sessions d’escola de sexe per a grups tancats

Contacta amb mi:

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  *En alguns casos, com per exemple les sessions de masturbació femenina, l’aforament serà exlusiu per a dones, igual que en el de masturbació masculina ho serà per a homes.

  **L’horari i el dia queden subjectes a possibles variacions si és necessari.

  Comparteix a les teves xarxes!