Escola de sexe banner

Ahir a la tarda, per fi, va arribar el dia, el moment de la inauguració de l’Escola de Sexe.

10 dones i un home* seien davant meu esperant a que comencçes a parlar de sexe, sexualitat i relacions. Una mica de nervis inicials, un ordinador que no responia a les meves ordres, però poc a poc vam començar a entrar en matèria.

En una sessió vam parlar dels genitals femenins i masculins, ben en profunditat, del clítoris, de l’educació sexual i de com, els tabús socials fan que ens costi parlar obertament de sexe. Fins i tot vàrem tenir temps de parlar una mica del PuntG, del qual parlarem ampliament en la segona sessió de l’Escola de Sexe, probablement el proper 14 de Març.

Tal i com vaig dir, m’agradaria que l’Escola de Sexe fos un lloc on venir a aprendre, però també on venir a descobrir, a compartir (si es vol), a preguntar, a curiosejar… un lloc on parlar lliurement de sexe, sense por a què diran, sense preocupacions.

En definitiva, vaig quedar molt satisfeta i orgullosa de l’Escola de Sexe i, tot i que s’han d’arreglar algunes coses, com sempre que s’engega una cosa nova, està clar que, mentre hi hagi gent que vulgui venir, l’Escola de Sexe seguirà en peu.

Ben aviat faré la proposta en ferm de la següent sessió.

Moltíssimes gràcies als que ahir vàreu venir, va ser fantàstic treballar amb tots i cadascun de vosaltres. :)

*A veure si a la propera aconseguim que els homes vinguin també, ja ens va bé tenir el contrapunt!

Comparteix a les teves xarxes!