La primera vegada: ¡quins nervis!

Fotograma de la pel·lícula “The First Time”.

En T. de Sant Celoni m’envia aquesta consulta:

Hola Sílvia,

Em dic T. i tinc nòvia des de fa 3 mesos. Ella és més gran que jo. Ella té 16 i jo en tinc 15. Aquest cap de setmana ella es queda sola a casa i m’ha convidat a passar la nit amb ella. Tinc moltes ganes de fer l’amor amb ella però em fa por no saber fer-ho, no ho he fet mai. Em pots donar algun consell?

Hola T. gràcies per la teva consulta!

És fantàstic que estigueu en aquest moment i que tinguis ganes de tenir relacions amb ella, si realment és una cosa que tots dos voleu i a tots dos us ve de gust, segur que serà una experiència molt maca.

Em demanes consells per a la primera vegada, és difícil donar un consell sense conèixer-vos, però et diré que, sobretot, estiguis molt tranquil. Porteu tres mesos junts i segur que en aquests tres mesos ja heu gaudit de petons, abraçades, carícies. Segur que ja heu gaudit una mica (o molt) dels vostres cossos.

“La primera vegada” sembla que hagi de ser molt trascendental i, en realitat, mai no ho és tant. De fet, molta gent no recorda la seva primera vegada i, creu-me, en el moment estaven igual o més nerviosos que tu.

L’únic secret és estar tranquil i anar a gaudir de l’experiència. Tenir relacions sexuals amb penetració és un pas més en la relació, però ni és imprescindible, ni és el definitiu. Amb això vull dir que no aneu “de cara a barraca”, comenceu poc a poc, amb carícies i petons, i si quan porteu una estona a tots dos us ve de gust, comenceu a jugar amb els genitals, a partir d’aquí ja anireu veient com, si manteniu la calma, tot anirà rodat.

Això sí, sempre, sempre, sempre, utilitzeu preservatiu. Sempre. Si els vostres genitals han d’entrar en contacte poseu-lo, el preservatiu no només us lliurarà d’un possible embaràs, sino que a més us protegirà contra les malalties de transmissió sexual, que no són cap tonteria.

Amb el preservatiu no t’agobiis, si vols aquesta setmana si et masturbes, prova a posar-te’n un, així el cap de setmana ja aniràs amb la lliçó una mica apresa. I si no, sempre li pots demanar, com a part del joc sexual, que te’l posi ella.

Heu de tenir en compte, de tota manera, que el sexe com gairebé tot a la vida, és quelcom que hem d’anar aprenent i millorant a mida que l’anem practicant. En general les primeres vegades poden ser boniques, però molt sovint no són tan satisfactòries com ens havíem imaginat. Si és així, no patiu. Teniu mooooolt de temps per endavant per practicar i anar millorant.

Com et deia abans, l’important és que tots dos ho passeu bé i que gaudiu l’un del cos de l’altre, i del vostre propi. Ànims i a gaudir!

Comparteix a les teves xarxes!