2015-07-23 22.07.20
Un joc eròtic per a parelles, traducció de Tease & Please. El joc ve empaquetat en capsa satinada, amb força espai inútil que es podria reduir. Això potser sembla una tonteria, però per als aficionats als jocs de taula, és molt millor tenim capses petites quan ja no caben més capses a les lleixes de jocs.

Sigui com sigui, aquest joc millor que no vagi a la lleixa estàndard (especialment si teniu fills o molta vergonya, que el joc serveix per al que serveix…). No us confongueu, si no voleu acabar cardant, no comenceu a jugar, ja que la pujada de voltes és espectacular a mesura que avança el joc.

Com funciona “el juego del deseo”?

2015-07-23 22.11.38Anem per feina: el joc consta de un tauler, dues fitxes de joc, cartes de proves i de preguntes, un parell de rellotges de sorra i un dau.

El tauler és una estrella, comences i acabes al mateix lloc, els jugadors han de fer una volta seguint el camí i fent (o no) el que diu les caselles. Per tal de no anar massa ràpid, el dau només té valors d’1 a 3, així es va avançant lentament. Les caselles es divideixen en proves, preguntes, massatge (explícitament no sexual), aturada o strip tease. Si se supera la prova o la pregunta, s’avança alguna casella; si no se supera (o la parella no vol col·laborar), no s’avança cap casella.

Els rellotges són de mínim i màxim: algunes proves impliquen fer servir el rellotge blau (poc temps, quan s’acaba la sorra, s’ha de deixar la prova), mentre que d’altres demanen el rellotge vermell (molt temps, no es pot deixar la prova fins que s’acabi la sorra —però es pot continuar si se’n tenen més ganes).

Les cartes de preguntes inclouen preguntes fàcils (realment molt fàcils), preguntes difícils (realment molt difícils, no coneixen terme mig) i preguntes íntimes. Les dues primeres inclouen preguntes de sexologia (què és el sexe rus? La sífilis es contagia per via sexual? i similars), mentre que les últimes són preguntes sobre gustos de la parella, preguntes que potser no li has fet mai o potser sí (t’agrada que et piquin el cul mentre t’estan penetrant a quatre grapes? Voldries compartir la teva parella amb una altra persona?, per exemple).

I anem al tema interessant: les cartes de proves. Es divideixen en tres categories:

  1. Proves de tendresa
  2. Proves picants
  3. Proves ardents

2015-07-23 22.09.32Les proves de tendresa impliquen dir coses boniques a la parella, donar algun massatge tranquil, tocar alguna zona calenta, posar clima romàntic a l’habitació, donar algun menjar que agradi a l’altre…

Les proves picants inclouen posar-se menjar o beguda a la pell (on es vulgui) i fer que l’altre ho netegi, ensenyar a la parella com ens masturbem perquè n’aprengui, fer massatges al perineu, i també tota mena de sexe oral…

Les proves ardents, les últimes, fan honor al seu nom: postures sexuals curioses, masturbacions al límit, sexe oral pujat de to… no ho he dit abans, però les instruccions deixen clara una cosa: qui arribi a l’orgasme mentre dura la partida, perd. Doncs amb aquestes proves, és força complicat no perdre!

Com i qui guanya a “el juego del deseo”?

L’objectiu del joc és arribar el primer a la casella final. Un cop allà, qui hagi guanyat ha d’explicar el seu desig a la parella, i aquesta li ha de fer realitat.

En parelles noves, això pot servir per perdre tabús; en parelles de llarga durada, en canvi, pot servir per provar coses noves que abans no t’havies atrevit a demanar.

Cal tenir en compte que cada partida dura entre 40 minuts i 1 hora (segons com ens anem animant), i que al final implica acabar cardant pels descosits i de manera salvatge, un cop ha acabat la partida.

Perquè si una cosa té aquest joc és que està molt ben pautat: comença molt fluix, i et va fent pujar la temperatura amb molta calma però de manera imparable. Al final, les ganes de sexe són poc menys que irrefrenables…

A nosaltres ens va valer uns 40 €, són diners, sí, però amb les alegries que dóna, ja paga la pena. Apart, tot el material és de molta qualitat, i això vol dir que durarà temps i temps, per moltes partides que hi fem!

 

————————

Nota de la editora: en aquest moment sembla que “Tease and please” li ha canviat el nom al joc i ara es diu “misión íntima”, podeu comprar-lo aquí.

————————

Aquest article està escrit per un col·laborador puntual que ha volgut compartir la seva experiència personal amb aquest joc de taula tan especial.

Si tu vols fer el mateix, només m’has d’enviar el teu escrit explicant-m’ho i ho veuràs publicat. Pots veure com col·laborar en aquesta pàgina

Comparteix a les teves xarxes!