jotbsocsexe

Em permetreu una reflexió sobre el sorteig.

Quan vaig tenir la idea del sorteig vaig pensar que, d’alguna manera, la gent s’animaria bastant a participar ja que són tres productes bons i atractius i dels que normalment no es regalen…

Vaig posar les facilitats per a que ningú sabés el nom del guanyador, excepte ell/a mateixa/a, fent una distribució de números enlloc de posar directament el nom del guanyador/a.

Tot i així, la participació ha estat baixa. I us asseguro que no és perquè l’article, o el twit, o el missatge a FaceBook no hagi arribat (puc veure les estadístiques de tots tres i són de les coses més vistes de les meves pàgines, a FaceBook, sense anar més lluny, l’article l’han llegit unes 1300 persones).

jotbsocsexe3I això em fa reflexionar en quin punt està la sexualitat com a vivència divertida, més enllà dels tabús que pensem que s’han eradicat. Diguem-ho clar: tots, TOTS tenim sexe. I tots, TOTS practiquem sexe. TOTS. Uns més, d’altres menys. Uns practiquen un sexe actiu, uns altres el practiquen en imaginació. Uns follen sempre que poden, altres fan l’amor en ocasions especials. Uns es masturben amb una revista porno dels 80 i els altres es masturben davant els seus amants.

Però TOTS som sexe. Venim del sexe. Perquè no podem assumir que la nostra mare té sexe? Perquè no podem donar per fet que la veïna, el nostre cosí, l’amic de la infància, la nostra germana, la nostra parella quan nosaltres no hi som… tothom té sexe?

Perquè ens fa vergonya reconèixer que, ei, nosaltres també som sexe.

Compartir aquestes coses a les xarxes socials, demostrant l’interès per guanyar un producte d’aquest tipus encara fa vergonya, i és normal, la societat és hipòcrita, no vol veure el que és, el què hi ha, la nostra essència. Perquè tots som sexe.

De tota manera,  felicitats als 15 valents que van compartir els missatges en públic, deixant clar que ells són sexe, que gaudeixen del sexe i que volen explorar. Si pogués us premiaria a tots, pel simple fet d’haver-me ajudat a difondre el missatge de que el sexe és quelcom natural, quelcom amb el que podem jugar i que podem explorar. Gràcies.

I als que ho vau llegir i vau pensar: “ostres, m’encantaria guanyar un dels premis, però no m’atreveixo a publicar-ho en el meu Facebook o Twitter”, dir-vos que no us preocupeu. Hi haurà més ocasions per a aconseguir un producte eròtic, i, si no, sempre teniu la botiga: FactorMujer de Barcelona. Els dilluns m’hi podeu trobar i us assessoraré encantada.

Jo també sóc sexe

Arrel d’això m’agradaria, digueu-me il·lusa o motivada, o el que vulgueu, m’agradaria, dic, iniciar una campanya per reivindicar que #JoTbSócSexe.

Perquè somio en una societat on saber que l’altre és sexe, té sexe, practica sexe, no ens faci posar els pèls de punta. On tots assumim que tots tenim sexe i que el fem servir, que en gaudim el que podem, el que volem o el que ens deixem.

Perquè ja n’hi ha prou de repressió, ja n’hi ha prou d’amagar el plaer (i d’amagar-nos-lo), ja n’hi ha prou de fer-nos sentir malament quan tenim fantasies, quan desitgem a algú o quan tenim somnis eròtics amb algú que no és la nostra parella. Ja n’hi ha prou de masturbar-nos preocupant-nos per si algú se n’adona. Ja n’hi ha prou.

Suposo que la campanya tindrà el mateix èxit que el sorteig. És a dir, bastant discret. Però només que ho comparteixin dos o tres persones ja serà molt. És un missatge valent: “Jo també sóc sexe”.

Reconeix que t’excites, reconeix que t’agrada passar-ho bé, reconeix que quan fas l’amor ets feliç ni que sigui durant el moment de l’orgasme, reconeix que no hi ha mans que et coneguin millor que les teves, perquè tu et fas més feliç que ningú.

T’atreveixes a dir-ho en públic? A reconèixer que tu també ets sexe? Simplement comparteix la imatge que il·lustra l’article, o escriu un tuit amb el hashtag #JoTbSócSexe. No farem massa, però qualsevol petit pas és tot un món!

I ara sí… els premiats amb els productes eròtics!!!

Els premiats són… tchn, tchnnnnnnnnn… “redoble de tambores”….regalos

Felicitats i gràcies a tots tres participants!!! Ja sabeu que, si feu una ressenya del producte un cop l’hagueu fet servir, per a que la pugui publicar aquí, rebreu un altre regal com a recompensa!

I, per suposat, moltes gràcies a FactorMujer, que ha cedit amablement els tres productes per a poder fer el sorteig!!!!

*Els premiats s’han decidit mitjançant una aplicació de números aleatoris. No s’ha fet davant notari, clar, però sí davant la meva parella, per si serveix d’alguna cosa. Us n’haureu de refiar de nosaltres. ;)

Comparteix a les teves xarxes!