sexe anal

Pobre Botero, si hagués sabut que una de les seves dones il·lustraria un post d’aquest estil…

Amb el sexe anal hi ha punts de vista per a tots els gustos. Hi ha qui diu que li sembla una “guarrada”. Hi ha qui diu que li agradaria provar-ho, d’altres ho han provat i no els agrada. I hi ha els que en són fans incondicionals.

Però el que està clar és que el sexe anal no és com el sexe vaginal, cal un mínim de preparació per a que tot surti bé i no hi hagi sorpreses desagradables.

Aquí teniu els 10 consells per a un bon sexe anal.

1. Parla de sexe anal amb la teva parella

Parlar de sexe sempre és positiu, i si és amb la teva parella, encara més. Però en el cas del sexe anal, esdevé completament necessari fer-ho. No provis a penetrar-lo o penetrar-la per darrera sense avisar-lo o avisar-la abans, perquè pots trobar-te amb una sorpresa desagradable (bàsicament que et facin fora del llit, potser per una temporada llarga… xD).

Crec que no cal dir que, com en totes les pràctiques sexuals, tots dos heu d’estar convençuts de provar-ho, d’experimentar i passar-ho bé fent-ho. Si algun dels dos té reticències, millor que no ho proveu fins que estigui del tot convençut/da.

2. Feu-vos amb un bon lubricant

Imprescindible. Un bon lubricant us ajudarà a facilitar l’entrada (i la sortida). És important perquè l’anus no té lubricació pròpia i, per tant, a no ser que fem servir un lubricant, allò estarà molt sec i, per tant oferirà molta resistència. Això pot tenir conseqüències que no crec que t’interessin:

 • Probabilitats de fissures anals (saps les morenes? Doncs això te les podria provocar)
 • Probabilitat de trencament del preservatiu (i, per tant, perill de transmissió de MTS)
 • Probabilitat de dolor al penis. Sí. Que si allò costa molt d’entrar igual també fa mal al penis.

Així que apropeu-vos a una botiga eròtica (jo us recomano aquesta, que per a alguna cosa hi col·laboro) i compreu un bon lubricant en base aigua. Important en base aigua! Perquè? Doncs perquè així us assegurareu que sigui compatible amb el preservatiu.

Per cert, jo no faria servir oli (ni d’oliva, ni de girasol, ni de res), crec que augmenta el risc de provocar al·lèrgies en aquestes zones tan sensibles (no sé, jo no em posaria oli en una zona sensible, però vaja, millor oli que no res).

3. Poseu poc lubricant

lubricant sexe anal

De debó que això no cal. Un parell de gotetes i ja!

El lubricant, com ja he dit, és imprescindible. Però s’ha de fer servir poc a poc, afegint-ne si és necessari, poc a poc. Per què? Doncs per una raó molt senzilla: si en feu servir molt de cop i la persona que està penetrant ho fa amb molta força, pot ser tan fàcil l’entrada que la penetració sigui molt profunda de cop i faci molt de mal a la persona penetrada.

Així que poquet a poquet.

4. Podeu fer servir un producte amb efecte calmant

Hi ha uns productes específics per a sexe anal que tenen un efecte calmant (i alguns també dilatador) i que ajuden a que la persona que és penetrada pugui gaudir més de la penetració ja que la zona queda una miqueta insensibilitzada. UNA MIQUETA.

Ho remarco per a que entengueu que no és un anestèsic, no és perillós i no provocarà que no sentiu res. Això seria perillós, no ens n’oblidem que el mal és útil per a evitar fer-nos més mal encara. Dit d’una altra manera, si adormís completament la zona i penetréssim podríem fer una fissura molt gran i la persona no sentiria el dolor. No és adequat, ja us ho dic.

5. Feu servir preservatiu

Sempre. Encara que sigueu parella estable.

Si en feu servir, quan vulgueu fer penetració vaginal després de l’anal només haureu de treure’l i podreu anar-hi directes. Si no en feu servir i feu penetració anal i després voleu fer vaginal haureu d’aixecar-vos, anar al lavabo i rentar-vos MOLT bé.

A més, si en feu servir, eviteu la possibilitat d’enganxar-vos malalties de transmissió sexual. Que sí, que si esteu en parella estable no n’hauríeu de tenir (si porteu més d’un any en una relació de fidelitat), però l’anus és una zona molt sensible, i molt irrigada, i per la pressió de la penetració es poden fer fissures molt petites (que pots no veure a ull nu) però que sense preservatiu, poden transmetre.

6. Relaxeu-vos

Tant si vas a penetrar com si ets el que serà penetrat o penetrada. La clau del bon sexe anal és la relaxació.

Si ens posem nerviosos tot el cos es tensiona, tots els músculs es preparen per a la fugida. I l’anus es contrau per a evitar que surti res en un moment en el que hem de fugir. M’explico?

consells per al sexe anal plug7. Feu servir un plug o els dits per estimular inicialment

Com explicava al punt 3, és important que la penetració sigui progressiva i lenta. Poc a poc. Per a no fer mal i per a que l’anus es vagi acostumant a deixar entrar enlloc de deixar sortir.

Així que l’ideal per anar treballant la zona d’una manera molt controlada és fer servir un plug anal progressiu (com el de la foto), així podeu anar controlant amb les mans quant entra, o bé fer servir, directament, els dits, que és una manera d’aconseguir estimular i penetrar controlant molt.

8. Si fa mal, atureu-vos

Ja, que és lògic. Ja. Però de vegades som una mica “salvatges” en els temes de sexe (i en molts d’altres) i ens entestem en continuar, patint, pensant “ja deixarà de fer mal”.

Doncs no. No continueu. Si fa mal, atureu-vos, poseu més lubricant i torneu a començar molt poc a poc, estimulant amb alguna cosa més petita, si era el penis, passeu al plug o al dit, si era el dit que estava a dins, feu un massatge extern per a relaxar i estimular la zona.

9. Després del sexe anal neteja’t bé!

És imprescindible per a evitar infeccions i possibles malalties, ser molt estricte amb això. Si un dit ha penetrat l’anus, que aquest no vagi després a la vagina o a la boca. Igual amb el penis, per això deia lo del preservatiu, també, ajuda a que sigui més higiènic tot plegat.

10. Si us ha agradat, repetiu!

Tantes vegades com us vingui de gust! No hi ha res millor que experimentar i passar-ho bé descobrint coses noves. I sempre podeu incorporar plugs vibradors, tires de boles anals… Hi ha un món per descobrir.

Ah! I si no us ha agradat, doncs a una altra cosa. Que igual que no a tothom li agrada el sexe oral, el sexe anal hi ha molta gent a qui no agrada, i no passa res!

A gaudir del sexe, sigui com sigui! I, si teniu dubtes, ja sabeu on trobar-me!

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!