Consells Ejaculació Precoç

És ben cert que la ejaculació precoç és cosa d’homes, però quan hi ha una parella més o menys estable pot donar-se el cas que afecti a la relació tant sexual com emocional, és per això que moltes parelles d’homes amb ejaculació precoç m’escriuen per demanar-me ajuda.

En aquest article vull donar alguns consells per a aquelles (i aquells) que tingueu parelles amb ejaculació precoç i que vulgueu ajudar-los abans que la cosa arribi a l’extrem d’afectar de forma irreversible la vostra relació.

1. Ajuda’l amb la seva autoestima

Digues-li com et sents, que la sexualitat és una part important de la vostra vida, i que vols que tots dos la pugueu gaudir al màxim, però que, en una relació de parella, la sexualitat no és la única cosa que importa.

Demostra-li que vols estar amb ell, que la vostra parella és un projecte important, fes-lo sentir estimat i comprès. Ofereix-li acompanyar-lo, si és necessari, a consultar el problema amb algun professional que us pugui ajudar i donar-li suport en el tractament. En definitiva, intenta fer-lo sentir bé, que se senti respectat com a home, i estimat com a parella.

2. Provoca més “preliminars”

Un dels mites associats a la ejaculació precoç és que els homes que la pateixen solen dir allò de “com que sé que duro poc, vaig directe a la penetració, que si faig molts jocs abans m’excitaré massa”. I moltes parelles d’aquests homes assenteixen i admeten que, per a no excitar-los massa, no es posen roba sexy, ni es dediquen a jocs que tinguin a veure amb l’excitació prèvia a la penetració.

Res més allunyat de la realitat, si passeu dels “preliminars” (m’agrada molt poc aquesta paraula) i aneu directes a la penetració el que passarà serà que, probablement, ell acabi molt ràpid i potser tu encara no senties ni excitació, per la qual cosa ell quedarà frustrat i per a tu la cosa no passarà de ser un “tràmit”.

Així doncs, intenta que els “preliminars” s’allarguin el màxim, que la penetració sigui l’últim joc i que no sigui obligatòria en totes les vostres relacions sexuals. Relacionat amb això, el proper consell:

3. Demostra-li que no és un “penis amb potes”

Sí, és un penis amb potes. A Sant Google hi pots trobar de tot.

Sí, és un penis amb potes. A Sant Google hi pots trobar de tot.

El gran problema associat a la ejaculació precoç és que la majoria de les nostres relacions sexuals giren al voltant de la penetració. Què passaria si, com deia abans, la penetració amb el penis fos només un joc més?

La majoria dels homes amb ejaculació precoç solen estar molt preocupats per no poder donar plaer a la seva parella. Demostra-li que pots gaudir del sexe sense necessitat del seu penis, proposa-li jocs que no tinguin a veure amb la penetració, tingueu relacions sexuals sense penetració de tant en tant.

4. Practica la teva pròpia excitació

Lligat al que deia abans, el millor és que tu sàpigues com excitar-te, estimular-te i arribar al orgasme amb el teu propi cos. D’aquesta manera serà molt més senzill que li puguis donar indicacions a ell per a que t’estimuli en els punts adequats, i serà la garantia de que sempre podràs obtenir plaer.

Si ell et veu excitat/da es relaxarà, ja no tindrà a sobre aquell pes de ser el responsable de fer-te gaudir i podrà dedicar-se més al seu propi plaer (i, sí, que ell sigui una mica més egoista al llit pot fer que millori la situació).

5. Fomenta la comunicació sexual

És important que pugueu parlar de les vostres relacions sexuals, igual que parleu de qui ha d’omplir la nevera o de l’armari que s’ha de collar.

Intenta evitar frases com “ja està? Si no he sentit res!” o “doncs jo tenia un ex que aguantava 2 hores” (us prometo que aquestes frases alguns homes m’han dit que les seves parelles els hi diuen). Són frases molt punyents per a la autoestima sexual de la teva parella. No facis comentaris sobre el temps que ha trigat, al menys en el moment i, per suposat, evita mirar el rellotge per a comprovar si aguanta més o menys que ahir.

Per suposat, això no vol dir que t’hagis d’aguantar, però troba la manera de dir-li sense ser fer tant de mal. No ho facis just després de la relació sexual, fes-ho en un moment en el que ell estigui relaxat i que pugueu parlar de sexe en un ambient relaxat.

6. Proposa-li una visita al sexòleg

Consells per a parelles amb ejaculació precoç

Si veus que la situació és angoixant per a tu, per a ell o per a ambdós, no en dubtis, proposa-li solucionar el tema amb l’ajuda d’un expert. En teràpia podrem treballar tot allò que l’amoïna i que fa que el problema persisteixi. Per suposat, per a que això funcioni ha de ser ell qui vulgui treballar-ho i n’estigui convençut, però com deia al principi, sentir que té el teu suport farà que s’animi abans.

No espereu “per si de cas se soluciona”. Moltes parelles venen després de molts anys perquè admeten que han estat esperant que la ejaculació precoç se solucionés per si sola. Quant abans abordem la situació, més fàcilment trobarem la solució. 

Podeu posar-vos en contacte amb mi, demanar informació sense compromís, i començar el camí que us portarà a gaudir com desitgeu.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!