primera vegada i

M’ha arribat una consulta d’una noia jove que està preocupada perquè no sap ben bé què ha de fer en la seva “primera vegada“.

Hola! Porto un temps amb la meva parella planejant de que algun dia d’aquests podríem arribar a tenir relacions sexuals. Em fa por la primera vegada. No tinc ni la mínima idea de el que es fa el primer cop. També el que em preocupa es si m’entrara el penis o no. M’agradaria saber algunes coses de el que es fa la primera vegada.

Doncs és una pregunta molt interessant i que gairebé totes i tots ens hem fet quan hem sigut joves i estàvem plantejant-nos la nostra “primera vegada”.
Mira, el meu consell per a “la primera vegada” és, simplement, que estiguis relaxada i vagis a descobrir i passar-t’ho bé.

Entenc que quan parles de “primera vegada” parles de “primera vegada amb penetració” i que, per tant, ja heu tingut relacions sexuals sense penetració (tocaments, carícies, petons, abraçades, potser fins i tot us heu masturbat mútuament). Si no és així, us recomano que comenceu per aquí, poc a poc i a mida que els vostres cossos vagin agafant el desig i la excitació tot anirà bastant rodat.

Per si t’entrarà el penis o no, no et preocupis gens. Quan les dones estem excitades la nostra vagina, que està molt ben dissenyada, “creix” i es fa més profunda i, a la vegada, es lubrica molt, de manera que permet l’entrada del penis sense problemes.
Suposo que has sentit a dir que “la primera vegada fa mal”, però t’he de dir que no sempre és així. És cert que “la primera vegada” normalment estem una mica nervioses i això pot fer que els músculs de la vagina estiguin més tensos i molesti una mica quan entri el penis, però no té perquè.

Per a evitar aquest possible dolor us recomano que comenceu jugant amb els dits. Que ell jugui amb la teva vagina i vagi introduint els dits per a donar-te plaer i, a la vegada, per a que la teva vagina es vagi relaxant… poc a poc, sense presses, aneu apropant els vostres genitals (amb preservatiu des del primer moment en que entrin en contacte, sobretot!!!!) i la excitació us portarà poc a poc cap a la penetració, si és el que tots dos voleu.

Per suposat, qualsevol dels dos pot “dirigir” la penetració, ajudant el penis a trobar la vagina, ja que les primeres vegades pot ser una mica complicat trobar-la, per això lo de que jugueu amb els dits abans, perquè així tots dos estareu molt més orientats.

I, sobretot, no us frustreu si no surt a la primera. Penseu que la penetració és només una part del joc i que us ho podeu passar molt i molt bé sense fer-la. Per tant, relax, diversió, gaudir i protegir-se. ;)


Si tu també vols fer la teva consulta envia-me-la i et respondré de seguida que pugui! :)

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
Comparteix a les teves xarxes!