Vacances

L’estiu és un bon moment per al sexe. Tinguis vacances o no, el fet de portar menys roba, de sentir el sol al cos, de despertar-te amarat de suor… (bé, potser això darrer no convida massa al sexe, teniu raó), és una bona època per a gaudir del teu cos i del cos de l’altre.

Aprofita les vacances, si les tens, i descansa, llegeix, recarrega piles, i troba’t, pensa’t, estima’t. Jo ho penso fer.

Al setembre tornaré amb forces, amb projectes que tinc al cap, alguns que ja comencen a tenir forma, d’altres que hauré de treballar bé. Però ara toca descansar.

I, fins al setembre, aquesta web queda oficialment en període vacacional i de descans.

Per suposat, si voleu posar-vos en contacte amb mi, podeu fer servir els canals habituals (a més d’através del formulari que us deixo a continuació podeu contactar-me per mail, whatsapp, Twitter i/o Facebook) i estaré encantada de respondre-us. Això sí, no prometo fer-ho tan ràpid com normalment, tingueu pietat, que estaré desconnectada del món. ;)

Bones vacances a tots i totes!!!!

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!