mida tamany

Suposo que no és la primera vegada que sentiu aquesta afirmació: “la mida no importa”. I tot i que es diu, i es re-diu, els homes no se l’acaben de creure. I les dones tampoc no massa. De fet, fa un temps responia a una consulta d’un noi que n’estava molt preocupat, per la mida del seu penis, i és que és una de les consultes que més em fan els homes: confessen que estan acomplexats per la mida del seu penis, els fa por no donar la talla, quedar-se curts.

Doncs bé, homes i dones, us ho torno a dir i us ho confirmo: la mida NO importa. NO! De debó, creieu-me. Ara us explico per què em permeto el luxe de ser tan taxativa amb això.

La mida sí que importa

En què quedem? Importa o no?

D’acord, no ens alterem. Segueixo mantenint que NO importa, des del punt de vista fisiològic o sexual, purament dit. Però, desgraciadament sí que importa des del punt de vista visual.

És a dir, durant molt de temps el penis ha estat el símbol de la “masculinitat” de la potència sexual, de la valentia dels homes, fins i tot. Ja veus tu, què tindrà a veure “la velocidad con el tocino”, però vaja.

El cas és que a nivell històrico-social tenim al cap que un home ben dotat serà un millor amant. I això, tot i que podem arribar a entendre que no és així, influeix molt. Si el penis és petit la visió del mateix pot fer que baixi l’excitació en la possible parella sexual.

Però, ep! Que també pot passar el mateix si el penis és excessivament gran. La possible parella sexual pot, fins i tot, espantar-se i això farà que la seva excitació sexual baixi.

Però si som capaços de sobreposar-nos a això ens n’adonarem que, realment, tant és si és més curt o més llarg, podem gaudir tant amb un penis de 8cm com amb un de 20cm.

Qüestió d’anatomia

Veureu, el fet que la mida no importi té a veure amb un fet purament anatòmic. Tant en el cas de la vagina com en el cas de l’anus, els punts de màxima intensitat sensorial estan situats just a l’inici. És a dir, en la part més externa d’un i de l’altre. De manera que, realment, el que ens està excitant sexualment i estimulant a nivell eròtic és l’entrada de la vagina o l’entrada de l’anus. Un cop el penis passa dels 3 o 4 cm de penetració la estimulació baixa radicalment.

plaer mida tamanyEn el cas de la vagina resulta que no està dissenyada per a tenir plaer. No. Vés quina cosa. En realitat, per al que serveix la vagina és per a facilitar la concepció i per a fer de canal de part. Aquestes són les seves dues funcions. Que, a més, hi hagi excitació a l’entrada de la mateixa és una estratègia biològica per a que ens animem a tenir relacions sexuals i, per tant, a procrear. Que és per al que estem fets.

Que sí, que som humans, i no animals. Que podem evitar la concepció, sí, però no podem desvincular-nos de que estem dissenyats com la resta dels animals, i la nostra funció és preservar l’espècie. Per molt que haguem inventat (gràcies als déus) els preservatius i ara puguem gaudir del sexe sense “l’inconvenient” dels embarassos.

Total, que la vagina, per dins, té més aviat poca sensibilitat. Imagineu-vos el que seria un part tenint la mateixa sensibilitat en tot el canal vaginal. Doncs un drama catastròfic en el que la dona, probablement, no aguantaria el dolor i es desmaiaria (en el millor dels casos) i la criatura no podria nàixer. Per tant l’espècie s’hagués acabat ràpid.

En el cas de l’anus el tema és bastant similar. El que és excitant a nivell sexual, és la part de l’entrada, la part més exterior. I la resta… bé, diguéssim que està dissenyat per expulsar coses més que per a rebre-les.

Per tant, com anireu deduïnt vosaltres mateixes i mateixos, la qüestió és que el penis sigui prou llarg com per estimular els 3-4 primers centímetres d’anus o de vagina. Així, si el penis té una mida de 8cm, més o menys, ja pot ser perfectament apte per a fer-nos arribar al més gran dels plaers.

La mida en la penetració profunda

Moltes (i molts) estareu pensant, arribats en aquest punt: ja, però a mi el que m’agrada i m’excita és la penetració profunda, les “embestides”.

Doncs bé, dir-vos que, molt sovint, aquest tipus de penetració el que ens excita no és tant la profunditat de la penetració com les “embestides”. És a dir, si l’home en qüestió té un moviment de malucs intens, rítmic i fort, independentment del tamany del penis, sentirem la sensació de penetració profunda.

L’altra és que, en el cas de les dones, us agradi la sensació que estiguin “colpejant” el coll de l’úter. Aquesta és una sensació que a la majoria de dones els provoca dolor i, per tant, els és desagradable. Però hi ha dones a les que els agrada. En aquest cas, sí, em temo que necessitareu un penis una mica més llarg per a que us puguin arribar. Però, ei, que també existeixen els vibradors, els dildos i els arnesos que poden usar els homes!

El Punt G i el Punt P

punt-g-mida-tamanyAlgunes estareu pensant: ja, i el punt G? Altres estareu pensant: ja, i el punt P?

No és important el tamany per a arribar a aquests punts? Doncs, sorpresa… no tant com ens podríem imaginar.

De fet, aquests punts de plaer són molt més fàcils d’estimular amb els dits o amb un dildo que no pas amb el penis, ja que tots dos es troben “a la part superior”, el G a la vagina, el P a l’anus dels homes.

En el cas del Punt G (que no és un punt, és una zona, però això ja ho parlarem en un altre article), el podem trobar a uns 5cm de l’entrada de la vagina. En el cas del punt P (que no és més que la pròstata) el podrem trobar a uns 7cm a l’entrada de l’anus de l’home.

De manera que si vulguéssim estimular-los amb el penis, sí que necessitaríem un penis d’uns 10cm, mpunt-p-mida-tamanyés o menys. Però amb això n’hi hauria prou. Per a estimular el punt G necessitaríem un penis amb una corba molt pronunciada amunt, i una posició de penetració determinada per a trobar-ho. I això variarà en funció de la dona, de l’home, de l’excitació…

En fi, que per al Punt G i per al Punt P, dos dels principals punts eròtics del cos, no és necessari un penis. Amb uns dits en tenim prou.

Què faig si tinc complexe de penis petit

Si tot i haver-te llegit l’article i haver entès perquè puc afirmar que la mida no importa tens encara la sensació que el teu penis no és suficient com per a tenir relacions sexuals satisfactòries, et recomanaria que demanéssis hora per a una primera visita. Potser hi ha algun tipus de complexe que va més enllà de la percepció pròpia, potser has tingut males experiències i necessites oblidar-les. O potser hi ha quelcom més que val la pena treballar.

En tot cas, no ho deixis passar, quant abans comencis a treballar, abans ho solucionaràs.

Pots escriure’m directament aquí per a enviar-me un mail privat de contacte i en parlem.

Nom:

Correu electrònic:

Telèfon:

Missatge:

Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

 

Comparteix a les teves xarxes!