Aquest text que llegiràs a continuació és una col·laboració externa enviada per un lector que prefereix romandre anònim. 

———————————————–

La pèrdua d’erecció és un tema de preocupació recurrent entre els homes, especialment quan hem superat certa edat i hi ha més possibilitat de que això passi. És per aquest motiu que m’he decidit a compartir la meva experiència personal que espero pugui ajudar a algun altre home amb aquesta preocupació. Sí, jo també he patit pèrdua d’erecció mentre mantenia una relació sexual, i m’ha passat més d’un cop. El primer cop em vaig preocupar, no vaig saber com reaccionar i vaig sentir una mena de vergonya. Especialment el que per a mi va representar un problema és que la cosa va passar amb algú que no era la meva parella habitual, i això em va deixar una mica fora de joc. En aquell moment no vaig saber reaccionar i, en part, em vaig avergonyir de no haver estat capaç de donar la talla.

Llavors vaig mirar de trobar informació sobre el tema, dubtant si podia ser alguna mena de problema físic o psicològic. De respostes en vaig trobar moltes, que si l’estrès, que si la dieta saludable, que si un estat d’ansietat o, potser, a causa d’alguna medicació (que no prenia). No vaig trobar una resposta convincent i durant uns dies el tema em va preocupar. Tenia por a la vergonya que em faria si allò tornava a passar amb algú que no fos capaç d’entendre-ho i acceptar-ho. Durant una temporada, per sort força curta, cada cop que mantenia relacions sexuals tenia una certa por a tornar a patir la temuda pèrdua d’erecció. En alguns casos pensava que, potser, podia venir del moment d’aturar-me per posar-me un preservatiu. Però el que no pensava fer, especialment amb parelles no habituals, era practicar el sexe sense cap mena de protecció. Fins i tot en algun moment, els nervis que em causava aquest “problema” em va fer renunciar a tenir relacions en algun moment concret.

Per sort no va ser un tema que s’allargués, al cap de tres o quatre setmanes, havia comprovat que allò no era un problema i que no tornava a passar. Vaig assabentar-me que era una cosa que passava a més homes del que imaginava, i que tampoc passava res si es tornava a repetir algun cop, mentre no fos sovint i molt recurrent. La solució va ser senzilla: deixar de preocupar-me pel tema. Si es tornava a repetir segur que trobaríem la manera per no deixar de gaudir, ni jo, ni la meva parella. No ha estat una cosa recurrent ni habitual però m’ha tornat a passar algun cop, en llargs intervals de temps, i normalment en moments en que les relacions eren més actives i fogoses. A vegades m’hi he trobat al canviar de posició, altres en posar-me el preservatiu, i altres, senzillament, el que comença amb moltes ganes i fogositat es desinfla sense saber perquè.

Vaig plantejar-me que en moltes ocasions he mantingut relacions sense tenir la necessitat imprescindible d’haver-hi penetració. Vaig pensar que les relacions poden ser molt variades, i que, en qualsevol cas, sempre podem trobar alternatives per seguir gaudint mentre recupero, o no, l’erecció perduda. Quan ha tornat a passar, senzillament no hi he donat importància, que no s’acaba el món! Hem continuat el joc amb les mans i amb els dits. Hem jugat amb les carícies, els petons o mil altres maneres de gaudir del sexe prescindint de la penetració. I us asseguro que hem gaudit d’una estona excel·lent!

En algun moment això m’havia passat posant-me el preservatiu, especialment quan has de fer una aturada a mig joc per trobar-lo, posar-lo i tornar allà on eres. Es cert que a vegades això refreda molt el moment; per evitar-ho, ara tinc la precaució de deixar-lo a punt i he aprés a posar-lo sense mirar, a les fosques si cal, i en pocs segons.

Confio que la meva experiència personal us hagi pogut ser útil. Si us hi trobeu, només un consell: que no us faci renunciar a res, no us hi capfiqueu i segui gaudint de la companyia, del moment íntim i del sexe. Naturalment, si us passa de manera molt freqüent i recurrent, el meu consell és que visiteu a la Sílvia, qui us ajudarà i assessorarà.

—————————————————————————–

Aquest és un article escrit per un col·laborador puntual. Si vols saber com enviar la teva col·laboració per a que surti publicada al meu web pots anar a aquesta pàgina i posar-te a escriure! ;)

Comparteix a les teves xarxes!