penetració orgasme

L’altre dia va arribar-me una consulta privada via DM de Twitter, com que crec que el tema pot ser d’utilitat no només per qui feia la pregunta sinó per tots, li vaig dir que contestaria en un article. Així que aquí va.

Una pregunta tècnica. La dona pot tenir orgasme analment? O el punt G de la dona només existeix amb penetració vaginal?

D’acord, comencem pel principi. Hem mesclat una mica peres i pomes i carabasses a la mateixa pregunta. Però no em malinterpreteu, no en vull fer mofa, ni molt menys, de qui fa la pregunta. És una pregunta que, d’aquesta manera i d’altres molt similars me l’han fet un munt de vegades.

Aquesta mescla de peres, pomes i carabasses no fa més que evidenciar la manca de (bona) informació que tenim a nivell sexual. I no només li passa a qui fa la pregunta, ens passa una mica a tots, joves i grans, nois i noies, heteros, bi i homos. Tenim un cacau mental que no hi ha manera d’entendre’s.

Respondré la consulta per parts.

Orgasme anal

La resposta ràpida i fàcil a la pregunta és sí. La dona pot tenir un orgasme analment. I l’home també. De fet, tant uns com els altres podem tenir orgasmes estimulant pràcticament qualsevol part del cos. De debó, qualsevol part del cos.

La resposta més complexa és que no és tan fàcil, en realitat, que puguem tenir un orgasme anal. La penetració anal, com ja us vaig explicar en l’article en el que us donava 10 consells per al sexe anal, no és quelcom que es pugui fer fàcilment, al menys al principi. Cal paciència, cal voler-ho molt (el fet de tenir penetració anal, no el fet de tenir un orgasme, no sé si m’explico), cal tacte, cal anar a poc a poc… I tot això pot fer que, sobretot les primeres vegades, arribar a l’orgasme pugui ser complicat.

L’anus no està preparat per a ser “receptor”, està preparat per a que hi surtin coses, per tant, quan hi fem entrar quelcom sol ser una sensació estranya, al principi. Així que, malgrat sigui possible arribar a l’orgasme mitjançant penetració anal, caldrà paciència i, sobretot, no anar a buscar-lo. És a dir, gaudeix de les sensacions, de l’excitació, del plaer que et provoca, però no t’obsessionis en arribar a l’orgasme així, això només farà que costi més d’arribar.

Punt G

Anem a la segona part del tema. El Punt G. Aquell punt gairebé mític que se suposa que ens ha de generar un plaer indescriptible a les dones i que, molts homes (i algunes dones), s’entesten en localitzar com si no hi hagués un demà.

El Punt G està localitzat a uns 5cm de l’introit (l’entrada de la vagina té aquest nom, per si us voleu fer els interessants), a la part davantera de la cavitat vaginal. Això vol dir que, per a arribar-hi, si la noia està de cara a vosaltres, hauríeu d’introduir un dit (o més, això ja com vulgueu) de manera que el palmell de la vostra mà quedés mirant cap a vosaltres, i amb la mà així, flexionar els dits que hi ha a dins de la vagina fent com el gest de “vine”.

Aquest seria el moviment, per a estimular el Punt G

És a dir, la resposta a la pregunta, és sí. El Punt G només es pot estimular amb penetració vaginal, tot i que si no hi ha penetració, segueix existint, per descomptat. Simplement, si no l’estimulem directament, no ens n’adonem que hi és, perquè encara avui ningú ha sabut explicar ben bé per a què serveix aquesta estructura (fins i tot hi ha alguns investigadors que afirmen que no és una estructura, com a tal).

Penetració vaginal

Aprofito el post per a fer la “cunya educativa” que sempre faig, però que no em cansaré mai de repetir. L’orgasme no sempre ha d’estar vinculat a la penetració. De fet, la majoria de dones asseguren que amb la penetració no arriben a l’orgasme i, tot i així, ens seguim entestant en que “l’orgasme de debó” és el que es produeix mitjançant la penetració vaginal (i, a poder ser, amb el penis, clar).

Gaudiu de la penetració si us agrada. Però no us obsessioneu. Si no arribeu a l’orgasme en penetració no vol dir que la vostra parella no us exciti. Si la vostra parella no arriba a l’orgasme en penetració no vol dir que us desitgi menys. Simplement, vol dir, que enlloc de gaudir amb un pastís de xocolata, gaudeix més amb un pastís de formatge. Però gaudeix igual. Ens entenem?

 

Si, com aquest Tuitero, tens qualsevol dubte pots fer-me’l arribar per, twitter, per e-mail a info@silviacatalan.com o bé fent servir aquest formulari.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!