L’Anna i l’anell és el llibre eròtic recomanat d’aquest mes de gener. És gairebé un pecat que no us l’hagi recomanat abans, donat que és un dels llibres que més aconsello llegir als meus pacients i de seguida entendreu perquè.

L’autor, en Joan López Rovira (més conegut a Twitter com @PolSedierta), ens ofereix en aquesta novel·la un món de fantasia i fantasies. Una “sexycomèdia”, com ell mateix la defineix, en la que podràs trobar un món d’erotisme, de sensualitat i de relacions humanes que res tenen a veure amb el que hagis llegit abans.

Per què el recomano?

Perquè, com deia, és diferent. I quan alguna cosa és diferent val la pena donar-li una oportunitat, perquè ens pot fer veure el món d’una altra manera. Oi?

Doncs amb aquesta novel·la veuràs l’erotisme d’una forma diferent. L’Anna, la seva protagonista, és una noia allunyada dels estereotips de “nena mona, sense experiència i que necessita que la salvin”. És una noia com qualsevol de les noies que podem trobar pel carrer, “normal”, però amb molta curiositat.

-No porto calces.

(…)

-Jo sí porto calçotets

-No per molta estona, maco – l’Anna li va engrapar el cul – necessito fer servir el que hi guardes dins.

Treballa de cambrera i té una vida “normal” que un dia es veurà alterada per culpa d’un client (o més aviat “gràcies a un client”). El Senyor Matías li oferirà la possibilitat de descobrir la sexualitat i l’erotisme d’una forma completament diferent a com l’havia viscut fins llavors.

El llibre compta amb moments de gran contingut sexual, sempre tractats amb elegància i molt ben descrits per a que el lector o la lectora es puguin endinsar en el món eròtic del moment que estan vivint els protagonistes i alhora fer-lo seu, propi. Excitar la imaginació (i el cos) dels lectors és la gran habilitat d’aquest escriptor.

El recorregut per l’erotisme i la sexualitat en aquest llibre va des de el sexe més “habitual”, podríem dir, fins a aquelles fantasies que poden estar al cap de molts de nosaltres, però que potser no ens atrevim a portar a terme: un trio, fantasejar amb persones de diferents rangs d’edat, sexe anal, pluja daurada, sexe en grup…

Però sobretot, el valor d’aquest llibre és la “normalitat” amb la que es parlen els temes sexuals i, sobretot, les preocupacions que tenen a veure amb tot plegat. El que jo lluito a consulta per a que entenguin els pacients, que allò important, en el sexe és poder parlar les coses, deixar-les clares, i respectar els desitjos i fantasies de la nostra parella, i si ens venen de gust, perquè no provar-les. Després ja avaluarem si és quelcom a repetir o no.

-(…) Va sortir de la dutxa, enfadada.

-Només perquè li vas proposar?

-(…) Em va acusar de ser un pervertit i un malalt. Em va dir que si li tornava a proposar una indecència tan gran es divorciaria de mi.

On puc comprar-lo?

Doncs no el podràs trobar a les llibreries (de moment), però si el vols en paper pots comprar-lo directament aquí, per només 11€.

I, si no, sempre el pots descarregar per un mòdic preu (a partir de 0€!) en aquest enllaç (on també podràs trobar altres novel·les no eròtiques del mateix autor). El podràs llegir al mòbil, a la tablet, al PC…

Si el llegeixes, m’encantaria que compartissis la teva opinió! Què et sembla?

Comparteix a les teves xarxes!