El proper dissabte 17 de febrer de 2018, de 11 a 13 tindrà lloc la primera edició del taller de Masturbació (femenina i masculina).

Un taller teòric (la pràctica ja, que cadascú se la posi a casa seva) en el que parlarem sobre la masturbació vista des del punt de vista eròtic, de salut sexual i d’autoaprenentatge.

Els continguts del taller són:

  1. Perquè i per a què em masturbo?
  2. Beneficis de la masturbació sobre la salut sexual individual i en parella
  3. Tècniques de masturbació – la masturbació creativa
  4. Dubtes, preguntes, qüestions, curiositats…

Com ho faig per apuntar-m’hi?

Simplement envia’m un correu electrònic amb el teu nom complet, la teva data de naixement (el taller és només per a majors d’edat) i un número de telèfon per a localitzar-te. Si vens acompanyat/da, digues-me també les dades de l’altra persona.

També ho pots fer via Missatge Directe (un privat, un DM) a Twitter, indicant les dades de contacte.

L’aforament és limitat a 15 persones, així que no t’adormis.

El pagament es farà el mateix dia del taller.

Em fa vergonya venir

Parlar de sexe, d’erotisme, de relacions sexuals o de sexualitat pot resultar complicat per a algunes persones. Si ets una d’elles, amb més raó et convido a que vinguis al taller. Per descomptat, pots venir i no parlar, simplement estar d’oient, o pots venir i participar en la mida que et sentis confortable amb el tema i l’ambient.

No es tracta d’una teràpia de grup on venir a explicar les experiències personals (tot i que si algú ho vol fer serà molt convidat/convidada a fer-ho). Es tracta d’un espai on aprendre, on començar a pensar la sexualitat pròpia d’una manera més natural, més normalitzada.

Va, anima-t’hi!

Comparteix a les teves xarxes!