Qualsevol moment pot ser bo per a fer-li un regal a la teva parella. No cal que esperis a que sigui un dia especial, no cal que sigui Sant Valentí, ni el seu aniversari, ni el vostre. De vegades, els regals que més agraden són aquells que es fan per sorpresa, perquè sí, pel plaer de fer-los.

Quan algú ens fa un regal així és com si ens estigués dient “ei, he pensat en tu, i no m’ho ha recordat el FaceBook!”.

Així que aquí us porto un seguit de regals i detallets que podeu fer-li a la vostra parella però que, en realitat, també us estareu fent a vosaltres mateixes/os.

Diari per a les vostres aventures sexuals

Los 100 encuentros amorosos que nunca olvidaremos és un llibre en format diari per a que pugueu anar apuntant les vostres trobades sexuals.

Quants més detalls hi poseu, més morbo tindrà rellegir-ho en un temps. Recordes aquell dia que vau tenir aquella trobada als vestidors d’aquella botiga? Potser no en recordes els detalls, potser no saps perquè aquell dia us va agafar aquella passió… doncs si ho escrius, després podràs recordar-ho més fàcilment i, si s’escau, repetir!

Els típics vals regal

Aquests vals, en concret, els pots trobar aquí

Tiempo Para Nosotros Dos són uns vals de regal que podràs compartir amb la teva parella. Un regal que, en realitat, són molts regals, ja que podreu fer-lo servir durant temps.

També podeu posar les vostres normes: s’han de gastar tots els vals en tres mesos, o no es poden acumular els vals, o s’han de fer servir només durant les vacances… trobeu-li el punt més divertit a aquest regal que ja gairebé és un clàssic. 

La típica tassa amb missatge

És una xorradeta, sí, però a mi em sembla súper adorable (i, a més, sóc una fanàtica de les tasses). Aquesta, en concret, crec que és tota una declaració, més que d’amor, de desig cap a l’altre. I és que, quan t’agrada molt alguna cosa (o persona, en aquest cas), costa molt que t’embafis! ;)

I parlant de menjar-vos…

Aquest regal també és per als dos. Lubricants i olis de massatge comestibles. Per a jugar amb els vostres cossos, les vostres llengües i les vostres papil·les gustatives (us asseguro que aquests dos gustos són especialment deliciosos, però qualsevol d’aquesta mateixa marca us deixarà molt bon gust de boca, en tots els sentits).

Amb aquests olis i lubricants haureu de trobar excuses per a deixar-vos de llepar. Així que quan els hagueu de fer servir, reserveu-vos una bona estona en la que pugueu estar sols i dedicats l’un a l’altre.

Un llibre per dir-vos coses boniques

Ja, que sembla que si som parella això hauria de sortir natural, ja ho sabem. Però també sabem que el dia a dia, la rutina, les petites discussions, els fills, les mascotes, el que sigui, moltes vegades fan que oblidem dir-li a la nostra parella quines coses ens segueixen enamorant i agradant.

3 minutos al día para cuidar nuestro amor és un llibre que us servirà a tots dos (o a totes dues) per a recordar perquè us estimeu, perquè us agradeu i, en definitiva, que farà que el vostre vincle en surti reforçat, i només dedicant uns 3 minuts al dia. Una molt bona tria.

Un anell (no un de compromís)

Un detall no massa car i que us pot donar moltes, moltes alegries!

Els anells vibradors es col·loquen a la base del penis en erecció i, quan es fa la penetració, la dona sent la vibració al clítoris (en aquest model en concret, a més, pot sentir com els “pelets” aquests del capçal es mouen i fan pessigolles molt agradables sobre ell), i l’home sent la vibració al penis. Doble regal!

Un llibre d’idees

100 Cosas Que Toda Pareja Debe Hacer Una Vez En La Vida és un llibre d’idees. Perquè la vida en parella no és fàcil, a vegades, i se’ns acaben les (bones) idees i sembla que ja ho haguem fet tot. I avui què fem? Doncs no sé, tria tu. No, tria tu. I al final ens quedem a casa plantats davant de la tele (que fer-ho algun dia, cap problema, però si és el nostre gran passatemps, igual necessitem refrescar les idees, no?).

Per suposat, si ets creatiu o creativa, sempre pots fer tu mateix el vostre propi llibre, amb suggeriments, fantasies, idees, o el que se t’acudeixi!

Una joguina per a gaudir tots dos

Sembla un àlien, però és una joguina. La pots trobar aquí!

Potser ja la coneixes i no t’has atrevit mai a comprar-la. Potser no en tenies ni idea que això existia. En tot cas, un molt bon regal (tot i que aquest ja se’n va una mica de pressupost, també és veritat).

Aquest artilugi és un vibrador doble. M’explico. La part inferior, la més primeta, va dintre de la vagina. La part més grossa es col·loca sobre del clítoris. Queda enganxat a la vulva de la dona com si fos una pinça, per a que ens entenguem. Així, quan fem penetració, la vibració es transmet al penis de l’home, mentre segueix vibrant al clítoris de la dona i, a més, fa que la vagina sigui una mica més estreta, per tant l’home sent més pressió al voltant del penis.

A més, aquest model es pot controlar des del mòbil, amb la seva pròpia APP, de manera que no has d’estar pendent de tenir el comandament a distància. I, per suposat, també es pot fer servir per jugar fora de casa. Si ella el porta posat (tot i que no sé si deu ser massa còmode per a caminar amb ell, això ens ho hauria de dir alguna usuària) la parella ho pot controlar des d’on sigui i fer que ella senti la vibració sobre el clítoris en qualsevol moment.

Us asseguro que és una joguina que dóna molt de joc!

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Comparteix a les teves xarxes!