Molts homes senten que tenen un problema a l’hora de controlar la seva ejaculació, però no acaben de tenir clar si realment tenen ejaculació precoç i/o si necessiten tractament.

Com ja explicava a l’article “la cura de l’ejaculació precoç, en realitat el descontrol en l’ejaculació no és una malaltia com a tal, ja que cada home pot viure-ho de maneres molt diferents i, per tant, el que per a un és un temps d’ejaculació normal per a l’altre pot no ser suficient o ser massa.

També depèn, per suposat, de la parella o parelles, així com del tipus de relacions sexuals que la parella porta a terme: probablement quant més variat sigui el repertori sexual de la parella, menys possibilitat de preocupar-se per l’ejaculació precoç (tot i que hi ha casos en què l’ejaculació precoç apareix independentment de les circumstàncies).

No és fàcil sobreposar-se als problemes sexuals, siguin quins siguin. I, a més, tenen una característica que els fa encara més molestos: com més hi pensem, pitjor. En el cas de l’ejaculació precoç passa exactament el mateix, quant més intenta l’home controlar l’ejaculació, com més pensa en que ha d’aguantar, que no donarà la talla, que la persona amb qui està quedarà insatisfeta… quant més nerviós i ansiós es posa, més por té de tenir una relació sexual i, per tant, més probable és que acabi tenint un episodi d’ejaculació precoç.

En tot cas, l’ejaculació precoç, per sort, sí és treballable i la majoria dels homes que venen a consulta, quan acaben el tractament, poden tenir relacions sexuals plenament satisfactòries ja que han après a controlar les seves ejaculacions i a gaudir d’una forma diferent de tota la seva sexualitat, tant sols com en parella.

Si voleu saber més de l’ejaculació precoç i dels mites que l’envolten podeu anar a veure l’article que vaig escriure sobre el tema: 7 mitos sobre la eyaculación precoz.

Com puc saber si tinc ejaculació precoç?

Si et preocupa el teu control de l’ejaculació el millor seria que consultessis amb un especialista, que li puguis explicar tots els teus símptomes, com vius les relacions sexuals, com les viu la teva parella, i a partir d’aquí poguéssiu decidir si cal o no fer un tractament per a treballar l’ejaculació precoç.

Però com que sé que, de vegades, us costa contactar amb un professional i explicar aquestes coses, he creat un qüestionari orientatiu que a través de 7 preguntes us dirà si necessiteu tractament per a l’ejaculació precoç.

Per descomptat, aquest qüestionari és només orientatiu, NO substitueix el criteri clínic d’un expert, si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb mi sense cap compromís!

Si vols, pots posar-te en contacte amb mi, sense compromís, omplint aquest formulari

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!