La curiositat de la Sara

La curiositat de la Sara és el títol de la segona novel·la eminentment eròtica de l’escriptor Joan López Rovira (més conegut a Twitter com a Pol Sedierta).

Els que em coneixen, ja siguin pacients o amics, saben que em costa molt recomanar novel·les eròtiques, perquè sempre els hi trobo pegues: o són massa clàssiques, o pequen de massa agosarades sense cap sentit, o mostren relacions de parella poc sanes, o són les típiques novel·les basades en una pornografia tradicional (la del “mete-saca”, vaja).

Jo ja havia llegit la primera novel·la del Joan, L’Anna i l’anell, i m’havia agradat moltíssim (tant que us la vaig recomanar fa uns mesos), així que quan ell mateix em va dir que estava pensant en una segona novel·la eròtica i que li agradaria que jo hi participés, no vaig pensar-m’ho dues vegades.

El pròleg del llibre l’he escrit jo, però tota la resta surt del cervell i de les mans del Joan, i és un plaer per als sentits, mai millor dit. Jo, durant el procés d’escriptura de la novel·la simplement vaig anar repassant el que ell escrivia i assessorant-lo en alguns temes purament sexològics per fer que el llibre s’adaptés a allò que sempre defensem tots dos: una sexualitat àmplia, variada i realista.

La curiositat de la Sara

La Sara està casada amb en Gabriel i tenen una filla petita. Són una parella normal, com pot ser la teva, o com poden ser els veïns que et creues al matí a l’ascensor. Podrien ser els teus amics, o els pares d’algun nen de la llar d’infants on va el teu fill.

Una nit, la Sara descobreix en Gabriel masturbant-se i ella, lluny d’escandalitzar-se o enfadar-se, decideix sumar-se a la festa. A partir d’aquí viuran tota una sèrie de descobriments sexuals que els portaran a plantejar-se a ells mateixos i també el seu tipus de relació de parella.

És un viatge pel món del descobriment sexual on hi trobaràs molta varietat, però on, a més, trobaràs escenes molt explícites que faran que t’excitis, potser, i que puguis tu mateix o tu mateixa plantejar-te la teva sexualitat i, qui sap, començar a descobrir-te de nou.

On comprar el llibre

Donat que és un llibre autoeditat no el podràs trobar a les llibreries habituals, però el pots comprar en format e-book pel preu que tu vulguis (sí, tu poses el preu) aquí mateix, així el podràs llegir al teu Kindle, a la tauleta o a qualsevol aparell que accepti formats de llibre electrònic.

Si ets dels que els encanta el llibre en paper, també pots comprar-lo online, aquí mateix, per un mòdic preu el tindràs a casa i el podràs llegir, rellegir, regalar, deixar, subratllar i potinejar tant com vulguis. Molt recomanable, sota el meu parer.

M’encantaria que, si el llegeixes, em diguéssis què t’ha semblat! Gaudeix!

 

Comparteix a les teves xarxes!