El sexe a la dutxa segurament és d’aquelles fantasies que més sovint ens venen al cap. Probablement has pensat alguna vegada en com seria de magnífic poder gaudir de l’excitació dels cossos en contacte sota l’aigua, de la passió dels petons amb olor de sabó… o d’un orgasme en solitari, fantàstic, acompanyat de l’aigua regalimant pel teu cos.

Doncs ara que amb l’estiu arriba la calor i amb la calor arriben els fogots, les suades monumentals i les ganes d’estar tot el dia en remull o sota l’aire condicionat (o, en el meu cas, les ganes d’exiliar-me a Groenlàndia), us porto uns quants consells per a tenir sexe a la dutxa i no morir en l’intent.

1. Vigila amb les relliscades

Si estàs acompanyat/da a la dutxa i us agafa un “arrebato” heu d’anar molt amb compte, que el terra de la dutxa sol relliscar moltíssim i si la gent ja cau moltes vegades estant sola, imagina’t si li sumes la passió, les postures, el descontrol de l’orgasme…

Creieu-me, no voleu acabar el vostre moment de passió a l’hospital. I si estàs sol/a, el mateix, vigila, que si t’estàs donant plaer també corres risc de relliscar.

Aquí uns consells per a evitar relliscades:

  • Poseu un antilliscant al terra de la banyera o el plat de dutxa. Hi han de molt xulos (amb aquest, per exemple, podràs jugar i tot, o si vols alguna cosa més “seriosa”, tens aquestes tires que, ben col·locades queden elegants i tot), però si no et vols gastar els diners o no se t’ha acudit encara comprar-los, pots posar una o dues tovalloles al terra de la dutxa, i així eviteu relliscades.
  • Això pot quedar molt aparatós i massa premeditat, però, imagina’t tenir uns agafadors per a fer-te la vida més còmoda. Aquí pots veure a què em refereixo, em semblen una idea genial!
  • Si podeu, poseu-vos asseguts o de genolls. Si estàs masturbant-te sol/a és el millor, el més còmode. Si estàs en parella… potser us treu bastant de joc de moviment, però així segur que no caieu a terra, perquè ja hi sereu.

2. Vetlla per la teva seguretat

Idealment, en el moment de tenir sexe a la banyera o a la dutxa, aquesta hauria d’estar el més lliure possible de xampús, gels i pots diversos (per no parlar de maquinetes d’afaitar, tisores o potencialment perillosos). Imagina’t que en plena passió li feu un cop a un pot de xampú i us cau al peu. Au! T’ha fet mal només d’imaginar-t’ho, no? Doncs això.

No us arrepengeu en cap objecte mòbil: ni la mampara de la dutxa (molt menys si no és estàtica), ni a la cortina del bany, ni a la porta de la finestra… ni a la barra de la dutxa. No seríeu els primers en quedar-vos amb algun tros d’objecte a la mà…

3. Gestiona bé l’aigua

Si la carxofa de la dutxa és fixa és probable que només un dels dos estigui sota el xorro, mentre l’altre es congela de fred (si és hivern) o es mor de calor (si és estiu). O bé que hi volgueu ser els dos i que llavors us hagi de regalimar pel cap, entrant aigua als ulls, a les boques ocupades fent-vos petons… i acabeu empassant aigua i/o mig ennuegats.

Si la carxofa és mòbil haureu de tenir en compte que o bé un dels dos s’encarrega de gestionar-la o bé us l’aneu passant. Però sempre hi ha un amb més traça que l’altre i al final, el més probable, és que en algun moment us entri aigua als ulls o a la boca, estigueu preparats per a això. Intenteu que el xorro no vagi a la cara, sobretot si esteu gemegant, no us ennuegueu, però si hi va un moment, doncs que no sigui el final de la relació sexual, tampoc. I sobretot, qui gestioni el xorro d’aigua ha de tenir molt en compte l’altre, no s’hi val a monopolitzar l’aigua ni jugar amb la temperatura de la mateixa, amb això vigileu: no us cremeu ni poseu l’aigua freda de sobte, que pot ser una tallada de rotllo bastant gran!

D’altra banda, el xorro d’una carxofa mòbil (sobretot si té diferents pressions que es poden anar regulant) pot ser un element de joc eròtic fantàstic. Dirigiu-lo suaument a les zones erògenes, als mugrons de tots dos, als testicles (amb molt poca pressió, aquí!), als anus, a la vulva, al clítoris… fins i tot podeu trobar zones erògenes noves: l’aigua al coll, com si l’estiguéssim resseguint amb la llengua, o a l’esquena… en fi: imaginació!

4. La importància de la lubricació

Vigila perquè el sabó de dutxa arrossega la lubricació natural del cos femení, per la qual cosa, el més recomanable és que us ensaboneu un cop hagueu acabat la relació sexual. O bé que feu servir el gel de dutxa per a fer massatge inicial, per a començar a explorar-vos i escalfar-vos, sense arribar a tocar la vulva ni molt menys la vagina amb els dits, el penis o la joguina plens de sabó.

L’aigua, amigues i amics, també és bastant enemiga de la lubricació vaginal. Sí, sé que sembla contradictori però ni l’aigua ni la saliva, ja que ens hi posem, són bons lubricants, acaben provocant més sequedat a curt termini. Així que, l’ideal és que feu servir un lubricant per als vostres jocs a la dutxa, si heu de fer penetració de qualsevol tipus (una altra opció és aprofitar el sexe a la dutxa per sortir de la dinàmica de sexe=penetració).

Preferiblement, si feu servir un lubricant, que sigui en base silicona que dura més i és més resistent a l’aigua.

5. Protecció i mètodes anticonceptius

Si sou una parella estable que no feu servir preservatiu, podeu saltar-vos aquest consell. Però si ho fas amb una parella puntual o bé si normalment feu servir preservatiu, llegeix perquè això és molt important.

L’aigua, com deia abans, no és massa amiga de la lubricació. Ni de la vaginal ni de la del propi preservatiu. Per la qual cosa, si l’aigua s’endú la lubricació del preservatiu i aquest es queda sense, és molt més fàcil que es trenqui.

Però si encara així voleu fer servir preservatiu heu de saber que posar-se’l sota l’aigua és missió impossible. No cal que ho proveu. Per tant, haureu de sortir de sota del xorro d’aigua, posar-lo i tornar a entrar. I, sobretot, que la penetració no sigui molt llarga, quanta més estona estigueu fent penetració més fàcil serà que es trenqui el preservatiu i que la dona pateixi de massa fricció.

Torno: potser el sexe a la dutxa és una bona excusa per a tenir relacions sense penetració. Aquí ho deixo.

6. Centra’t en gaudir

Si teniu sexe a la dutxa hi ha una premissa que haureu d’assumir gairebé segur: fareu mulladera. No només dins de la dutxa, també a fora. Segur. Es mullarà el terra, i potser també les parets. I sabeu què? L’aigua no taca, s’asseca i ja està!

Per tant, si us preocupa que alguna cosa es pugui mullar (mòbils, roba que us hagueu de posar després…), deixeu-la fora del bany. I si el que us preocupa és que es mulli el terra, poseu una tovallola ben gran a la zona on més probable pot caure l’esquitxada, i ja.

Si estàs més pendent de no mullar a fora, o de si et senten els veïns, o de si us descobreixen (en cas que estigueu en unes dutxes compartides, tipus alberg o gimnàs, per exemple), no gaudiràs de la relació sexual i acabareu cansats i frustrats.

7. Riu. Rieu.

I el darrer punt i el més important, crec, és aquest: estigueu preparats per riure. Segur que en algun moment alguna cosa no surt com pensàveu, que mig rellisqueu o que esteu a punt de ficar-vos el sabó a l’ull l’un a l’altre. És igual. Si passa alguna d’aquestes coses o algun altre imprevist: rieu. Passeu-vos-ho bé, que per a això esteu tenint una relació sexual, no? (si l’esteu tenint per a qualsevol altra cosa, a la dutxa, és important que analitzeu què feu allà…).

Comparteix a les teves xarxes!