Fa unes setmanes, arrel d’una conversa amb una amiga, vaig tenir una curiositat: quanta gent deu haver estat embolicada amb una persona casada?

Vaig el·laborar una mica bé la pregunta i me’n vaig anar a Twitter i a Instagram a preguntar-ho als meus seguidors.

A Twitter, com veureu, van votar només 98 persones. Són poquetes i no se’n pot extreure una conclusió molt global, però em va servir per a constatar algunes coses.

Dels 98 vots, 53 són d’homes. D’aquests, 31 van dir que no, que no havien tingut mai una parella sexual casada. La resta, 22, van dir que sí.

45 vots van ser femenins. Dels quals, 26 van ser afirmatius, i només 19 van dir que no havien tingut mai cap relació amb cap persona casada.

Resultats de l’enquesta a Instagram

A Instagram també vaig preguntar, amb una pregunta oberta. Les respostes, per tant, són menys quantificables, però igualment representatives:

 • L’any passat vaig follar amb un tipo el mes abans de la seua boda. Continua enviant-me fotopolles sovint.
 • No, al menys que jo sàpiga.
 • Sí!!! Freqüentment! I m’encanta!!!
 • Una vegada. I no vaig estar còmoda perquè èticament em sembla incorrecte per la part que està casada.
 • Sí… però jo estava casada i malament i ell estava en la mateixa situació que jo… no me’n penedeixo.
 • Sí y el problema es de la persona que está casada… esa persona tiene el compromiso.
 • Legalment casada, però separada de la seva parella, en tràmits de divorci.
 • Moltes vegades, però mai en relacions llargues. Sempre en trobades sexuals de HOLA i ADÉU.
 • Jo dic que té el seu morbo. Fins que comencen a haver sentiments pel mig.
 • Sí, varem tenir relacions sexuals durant un parell de mesos fins que es va destapar tot.
 • Sí, força cops. No ho busco, però si està casat, ell farà.
 • Em vaig assabentar després. ¬¬’
 • Sí… i no ho repetiria. Era molt joveneta i va ser un desastre. Jajajajaja!
 • Sí, i a més estava a punt de ser pare (jo això no ho sabia).
 • Casada no, però amb algú que tenia parella sí…

Dels que van respondre que “no” (uns 4 o 5 per Instagram) gairebé cap en va donar arguments…

Conclusions del petit estudi

En general les dones que van contestar havien tingut més relacions amb persones casades que els homes. Suposant que la majoria de les persones que van contestar l’enquesta eren persones heterosexuals (segons les dades de prevalença de l’homosexualitat es pot arribar a concloure això) que van tenir relacions sexuals heterosexuals, aquests resultats s’alineen bastant amb la idea general que tenim al cap que els homes són més infidels que les dones. Però també es podria concloure que les dones tenen menys miraments alhora d’embolicar-se amb una persona casada.

Per descomptat, aquestes conclusions són només supòsits, i per anar a fer un bon estudi hauríem d’anar a mirar, per exemple, si les persones que responen sabien d’avantmà que aquella persona amb qui tenien relacions tenia parella, si les persones amb les que s’han relacionat tenien una parella oberta, o mil milions de factors més que ens farien donar conclusions diferents.

De fet, una de les coses que més va sortir (en públic, com heu vist, i en privat, d’algunes persones que no es van atrevir a comentar en públic) va ser el tema de l’ètica. Hi ha moltes persones a qui no els sembla ètic que persones amb parella tinguin relacions fora de la parella i, per tant, no s’hi ficarien mai, en un embolic així.

La gestió emocional de les relacions amb persones casades

En tot cas, estic convençuda que cada una de les persones que va respondre a l’enquesta ens podria explicar una història d’emocions, d’il·lusió, de decepció, d’expectatives… cadascuna diferent de l’altra. I algunes molt enriquidores i d’altres que els protagonistes desitjarien no haver viscut mai.

Tenir una aventura o una relació amb una persona amb parella té avantatges i inconvenients i en alguns moments pot ser un estrès emocional difícil de portar. Si et trobes en aquesta situació i no saps com gestionar-ho pots posar-te en contacte amb mi i veiem si és necessari fer una primera visita per a poder reconduir la situació. 

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!