Sí. No m’he equivocat al teclejar l’any. Ja sé que el que hauria de posar al títol és “feliç 2019”, però no. El títol correspon al resum més acurat del meu 2018. Un any feliç.

Un any molt bonic que m’ha deixat un munt de coses per agraïr:

Resultat d'imatges de meràkiaGràcies a l’equip de Meràkia per acollir-me fantàsticament i permetre’m passar consulta a Vic. És una nova aventura en la que em vaig embarcar una mica a cegues i que m’ha aportat moltíssim. Sobretot tenir la oportunitat de treballar amb dones psicòlogues d’alt nivell! :)

 

Resultat d'imatges de diputació de barcelonaGràcies al servei de formació de la Diputació de Barcelona per confiar en mi com a formadora i donar-me l’oportunitat de retrobar-me amb la formació a adults. M’apassiona i espero seguir-ho fent també l’any vinent i els següents!

 

Resultat d'imatges de psychologyGràcies a tots i totes les que heu confiat en mi, i ho seguiu fent. A totes les pacients, a tots els pacients. Als que han vingut un dia i ja no han tornat més i a aquells que malgrat haver acabat les teràpies seguiu, de tant en tant, comptant amb mi.

Gràcies a les pacients i els pacients que m’heu ensenyat tant. M’heu fet aprendre un munt de coses, us heu obert a mi i us heu deixat acompanyar en situacions tot sovint molt complicades. Moltes gràcies.

 

Resultat d'imatges de xarxes socialsGràcies a tots els que em seguiu per xarxes socials. Gràcies per compartir trossets de vida amb mi, gràcies pel feedback que em doneu dels meus articles. Gràcies per ajudar-me a arribar a més gent. Gràcies també per fer-me crítiques, per ajudar-me a enfocar millor el que vull dir.

 

Resultat d'imatges de feminismeGràcies a totes les dones que aquest any han despertat. Gràcies a aquelles que ens han fet despertar. Gràcies per la lluita feminista, per no defallir, per fer-nos més fortes en cada atac, en cada manifestació, en cada un dels #metoo. Ni una més, ni una menys. Totes juntes, podem!

 

Resultat d'imatges de familiaGràcies a totes les meves amigues i amics que han estat allà, que m’han ajudat a veure algunes coses en perspectiva, que m’han fet riure i m’han acompanyat plorant.

Gràcies a la meva família, per ser-hi sempre. Per respirar fons davant de cadascuna de les meves bogeries, per respectar-me i entendre’m.

Gràcies a la meva parella. Gràcies per donar-me força, per animar-me a fer la meva, per respectar-me i cuidar-me sempre. Gràcies per la paciència amb les meves coses. Gràcies per ajudar-me a créixer, a connectar amb les meves emocions de forma tan sana.

Gràcies també al meu petit Lluc. Gràcies per fer-me riure cada dia i, sí, també fer-me perdre els nervis, a vegades. Gràcies per fer-me aprendre tant.

 

Resultat d'imatges de silvia catalanI gràcies a mi mateixa. Perquè aquest any, Sílvia, has aconseguit coses que no t’hauries imaginat mai. Has crescut laboral i personalment i t’has respectat. No ho has fet perfecte, no era l’objectiu, tampoc. Però ho has fet molt bé. Has treballat dur i, malgrat has estat moltes vegades poc flexible amb tu mateixa, has trobat les teves pròpies eines per a seguir endavant i has demanat ajuda quan ho has necessitat. Gràcies i endavant amb la bona feina!

 

Per descomptat no tot ha estat bonic, aquest 2018. També faré l’exercici d’autocrítica, d’aquelles coses que m’havia proposat i no he aconseguit, d’aquelles coses o situacions que podria haver gestionat millor. Però això m’ho guardo per a mi i ho transformaré en propòsits d’autocura per al 2019.

Quins seran els teus? A què o a qui li dones gràcies? Quines coses creus que cal treballar-te? Per quines coses cal felicitar-te? T’animo a que facis l’exercici i entris al 2019 carregada de bones vibracions.

Gaudeix tot el que puguis!

I, ara sí… FELIÇ 2019!!!

Comparteix a les teves xarxes!