#ForaDeNorma és un Concurs de Relats Eròtics No Convencionals.

Que perquè és necessari un concurs així? Doncs perquè malgrat sigui l’any 2019 la literatura eròtica i l’erotisme de ficció en general, encara estan molt ancorats en el passat, donant una imatge de la sexualitat massa coitocèntrica, és a dir, massa centrada en la importància de la penetració i, tot sovint, massa falocèntrica, és a dir, massa centrada en la importància del penis.

I és que, en realitat, el sexe, l’erotisme, la sexualitat, les relacions sexuals, no haurien de tenir necessàriament a veure amb la penetració. Ni amb el penis, ni amb la vagina.

Relacions sexuals “no perfectes”

Les relacions sexuals haurien de tenir a veure amb el plaer, la diversió, el gaudi, el benestar, el joc compartit… i per a tot això, no sé si ho veieu, no és imprescindible ni el penis ni la vagina (tot i que, òbviament, quan entren en joc, pot resultar molt plaent).

Les relacions sexuals tampoc són perfectes. Quantes vegades heu llegit un relat eròtic en el que, de sobte el penis quedi sense erecció i NO PASSI RES? Simplement el joc pot seguir endavant… oi? Hauria de ser així. Però no ho veiem en els relats eròtics. O, una altra situació, quantes vegades heu llegit un relat eròtic en el que en algun moment hi hagi una interrupció del tipus: sona el telèfon, piquen al timbre, se sent un soroll dels veïns de dalt… i la parella es desconcentra? Doncs això passa en una sexualitat del dia a dia, no és quelcom que ens resulti molt estrany, oi?

Doncs tot això és el que busca #ForaDeNorma, relats eròtics realistes, amb els quals qualsevol persona s’hi pugui sentir identificada i pugui gaudir sense que les seves expectatives sexuals hagin de ser les de tenir un orgasme en penetració i conjunt.

T’animes a participar-hi? :)

Comparteix a les teves xarxes!