“Els homes tenen més desig sexual que les dones”

Sí? Seguro?

No. No. No. No i no. I no.

Als homes, el que els passa, de forma general, és que es toquen molt. Estan tot el dia en contacte amb el seu penis i els seus testicles.

Pixen? Es toquen.

Van pel carrer i els pica? Es toquen.

Estan treballant concentrats? Es toquen.

Estan tirats al sofà veient la tele? Es toquen. Molt. En aquesta situació es toquen molt. *

I les dones? Quan ens toquem la vulva?

Doncs poc.**

Quan pixem i ens netegem, direu algunes. Doncs no, perquè no la toques, l’eixugues amb un paper. Els teus dits no entren en contacte amb la teva pell.

Quan ens pica? Je! Que no sabeu que està mal vist que una senyoreta digna es rasqui l’entrecuix pel carrer? Déu me’n guard!

Quan estem treballant? Calla! I si algú em veu?

Quan estem estirades al sofà? No. No ho fem. Perquè? Qui sap… probablement perquè no en tenim l’hàbit. Probablement perquè tenim tan integrat que tocar-se la vulva és “cotxino” que… a qui se li acut posar la mà dintre del pantaló del pijama i començar a tocar? No se’ns acut. No ho tenim automatitzat.

I llavors… com pretenem que es posi a punt de zero a cent quan volem? O quan vol l’altre?

A veure, dones del món, toqueu-vos el cony.

Sí, tu, toca’t el cony, acarona’l així que en tinguis oportunitat. Descobreix els seus pèls (si en tens), la seva escalfor, les seves diferents textures, la seva humitat…

No, no t’estic dient que et masturbis (tot i que t’animo a fer-ho si et ve de gust). Ni tan sols que t’hagis d’excitar fent-ho. El que t’estic dient és que ho normalitzis. Que comencis a normalitzar la teva relació amb el TEU cony. Que gaudeixis de les sensacions agradables d’estar-hi en contacte.

Aquesta nit, quan estiguis al sofà estirada veient la tele, posa’t la mà dintre dels pantalons (i de les calcetes, si en portes) i acarona suaument. Simplement posa-hi la mà i sent la sensació que et produeix. Si estàs còmoda mou els dits. Separa una mica els llavis majors i acarona la part interna.

No, ja t’ho he dit, no t’estic guiant per a que et masturbis, t’estic guiant per a que et coneguis i per a això no cal estar excitada (tot i que pot ser un efecte secundari bastant agradable).

Queda’t aquí. Amb la mà a dintre del pantaló. Si tens parella masculina pots fixar-te amb la naturalitat amb que ell ho fa*. Igual que es toca el nas o es rasca el cap, es fot la mà al paquet i s’acarona, es rasca. Es dona plaer. No necessàriament sexual.

Fes-ho.

Comença a activar el teu cony. Digues-li al teu cervell que això que tens entre les cames no només té vida quan estàs excitada. Demostra’t a tu mateixa que el teu cos és teu.

Toca’t el cony. Ara!

*Estic fent una exageració, ja sé que #NotAllMen i tal.

**I sí, també sé que #NotAllWomen no es toquen. Ja ho sé. Però són moltes les que no tenen una relació de naturalitat amb el seu cony. Feu-los-hi arribar aquest article!

Comparteix a les teves xarxes!