Així a priori diríeu que el formatge i el sexe són una bona combinació?

Potser el que us esteu imaginant és afegir el formatge en el moment del sexe i us fa una miqueta d’angúnia, no? Normal, les olors tan fortes en el moment del sexe potser no són la millor idea.

Però és que el Cheese&Sex no té res a veure amb això. El Cheese&Sex és, com diu el títol, “l’esdeveniment de l’any”.

De forma conjunta amb La Païssa hem dissenyat aquest sopar-cata-maridatge-conferència-taller que serà diferent a tot el que heu fet i tastat abans.

Pels que no ho conegueu, la Païssa és una petita empresa familiar que produeix llet i formatges de forma tradicional a la seva finca familiar Can Roger. Us recomano que visiteu la seva web i que mireu tots els cursos que fan, podeu aprendre a fer formatges i més amb ells!

En què consistirà el Cheese & Sex?

La Marta de La Païssa serà la responsable de portar a terme tota la part explicativa dels formatges i de com aquests es vinculen amb la seducció a través de les reaccions bioquímiques que generen en el nostre organisme.

Però que no us espanti la paraula “bioquímica”, no us farem una classe magistral universitària. Simplement explicarem de forma lúdica i molt amena com els diferents aliments, i especialment el formatge, afecten a les nostres emocions per tal d’entendre què ens poden aportar més enllà del valor nutricional.

La part del “sex” la posaré jo mateixa, vinculant totes les explicacions que vagi fent la Marta a l’àrea més eròtica i sexual. Parlarem de desig sexual i les seves fluctuacions, de l’atracció sexual, de les fantasies, etc. I, per suposat, intentaré resoldre tots els vostres dubtes sobre el tema!

L’esdeveniment tindrà forma de sopar; per tant, a mesura que anem explicant, anirem menjant i provant combinacions de formatges i diferents aliments que maridin amb ells (fruits secs, fruites i d’altres!).

On i quan serà el Cheese & Sex?

Doncs hem decidit celebrar l’inici de l’estiu i dels mesos de més calor, així que serà el divendres 28 de Juny a les 20:30.

El lloc on es farà serà a ple centre de Barcelona, concretament a un cafè/sala d’exposicions anomenat Departure Coffee Co (aprofito per dir-vos que, si no el coneixeu i esteu pel centre de Barcelona, us hi apropeu a degustar els seus meravellosos cafès).

Com puc apuntar-m’hi?

Doncs molt fàcil, només has d’anar a aquesta pàgina de La Païssa i indicar quantes persones sereu. El pagament el fareu directament a la pàgina de forma completament segura.

Us hi esperem, serà una manera molt diferent de passar una vetllada de divendres!

Comparteix a les teves xarxes!