La teràpia sexual online és un dels serveis que ofereixo. Aquí podeu veure’ls tots i aquí podeu veure el serveu de teràpia online en concret.

Darrerament son moltes les persones que es posen en contacte amb mi preguntant com funciona aquesta teràpia i quins avantatges pot tenir respecte a una teràpia presencial.

Avantatges de la teràpia sexual online

 • No cal que et desplacis, pots fer-la des de casa teva o des de la feina.
 • Pots estar a qualsevol lloc del món: tant si estàs de viatge, com si estàs fent una estada llarga com si vius lluny de Barcelona o Vic. L’únic límit és l’horari, si estàs molt lluny, potser has de fer la sessió a hores estranyes.
 • Pots fer teràpia sexual en el teu idioma: el més recomanable és que qualsevol tipus de teràpia que facis, la puguis fer en el teu idioma principal. En aquella llengua que et connecta amb les emocions més bàsiques. Això, per a algunes persones que han hagut de marxar a viure fora és molt important. Així que siguis on siguis, aquí pots fer teràpia sexual en català o en castellà.
 • Pots prendre apunts amb més facilitat que a la consulta, ja que el més probable és que estiguis en una taula mentre parlem. Pots anar prenent notes del que parlem, si et ve de gust (a consulta també ho pots fer, clar, però és una mica més incòmode).

Condicions per a la teràpia sexual online

 • Tenir un espai privat i segur: ha de ser un lloc on et sentis amb la seguretat que ningú t’està escoltant i que ningú interromprà. Si no et sents còmode/a serà més difícil que puguis obrir-te i treure-li tot el partit a la feina terapèutica.
 • Tenir una connexió a internet ràpida: això sí que pot arribar a ser un problema, en llocs on les connexions són complicades. Si no tenim una bona connexió és molt difícil que puguem seguir la sessió de forma còmoda i, per tant, serà difícil que puguem fer una bona feina.
 • Tenir un compte de Skype o de Hangouts: qualsevol de les dues vies de connexió són bones per a fer teràpia online. Ah, i hauràs de tenir una càmera web, clar, o fer-ho a través del mòbil.
 • Tenir un compte corrent o un compte de PayPal: serà així com es podrà fer el pagament, que serà exactament el mateix que es cobra a les sessions presencials.

Com començar la teràpia sexual online

Si vols més informació o si ja tens clar que vols iniciar un procés de teràpia sexual online, pots posar-te en contacte amb mi a través d’aquest formulari i et respondré el més aviat possible per a quadrar un dia i una hora per a fer la primera sessió.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!