Així et quedaràs quan el provis! xD

Si hi ha un aparell que sembla que ha revolucionat el món de la sexualitat femenina aquest és el succionador de clítoris (o altrament conegut com a Satisfyer, per la marca que l’ha popularitzat).

En vaig sentir a parlar fa un temps, però no va ser fins farà cosa d’un any o així que una amiga em va dir: “Sílvia, tienes que escribir sobre el pingüino succionador, que te vuelve loca, te lo digo”.

I allò va quedar allà fins l’altre dia que, no recordo ben bé com, es va generar polèmica a Twitter amb el tema. Així que vaig demanar a unes quantes dones que em parlessin de forma breu de les seves experiències amb els aparells aquests i… aquí ho teniu!

[clickant sobre els noms de cadascun dels models podreu anar directament a comprar-los!]

Reviews del Satisfyer

Sobre el satisfyer: dir-te que és genial. Perfecte per aquelles a les que sempre ens ha costat la masturbació o que ens marejàvem veient vibradors de mides exorbitades i moviments extraterrestres. Em va agradar molt que fos “mono” i no que imités un penis.

És una sensació molt diferent a les “habituals” d’altres joguines que només busquen emular el cos humà. Al no haver contacte real ni necessitar lubricant, la sensació que deixa és molt neta.

——————————————————————-

——————————————————————-

M’encanta provar joguines al llit així que quan vaig sentir parlar dels succionadors de clítoris em va entrar molta curiositat. Curiositat i por, això de que un aparell et faci ventosa a la part més delicada del cos fa una mica de respecte. Em va costat uns dos minuts pillar-li el punt, has de localitzar el lloc exacte on col·locar-lo i ja no moure’l, ell sol fa la feina. Però un cop el poses on toca, oh déu meu, excitació total. La fuetada de plaer és intensíssima, accelerador a tope! Orgasmes múltiples en segons! S’ha convertit en el meu millor amic i de la meva parella: M’encanta utilitzar-lo mentre li practico sexe oral a ell o mentre hi ha penetració. I ve amb mi a tots els viatges!

SATISFYER PRO PENGUIN@_nkawai_ i Anònima

M’informen que l’anònima del pingüí va escriure la ressenya des de la feina i li va agafar pressa per arribar a casa… xD

Una compañera de trabajo me recomendó el stisfyer. Ya tengo un par de vibradores en casa por lo que tampoco le puse mucho interés pero me dijo que este era la BOMBA . Y vaya que si lo era. 10 velocidades, vibrador y succionador de clitoris.. ¡qué más queremos!

Al principio no me pareció nada del otro mundo pero es que en realidad no lo usaba bien. Cuando le pillé el punto es fantástico. Orgasmos intensos y en menos de dos minutos . La diferencia de los vibradores convencionales es el succionador. Se coloca en el clitoris y lo aprietas un poco de tal forma que hay como un botón que va dando golpecitos y lo absorbe ligeramente. ¡Brutal, chicas!

SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT@may_zj
Las reseñas de Amazon del producto no dejan lugar a dudas… xDDD

“És el primer aparell sexual que compro i utilitzo i el vaig adquirir per les bones opinions de TOTHOM. Tenia dubtes perquè no són productes barats i no es poden tornar. És bonic, és silenciós, és fàcil d’utilitzar amb 11 velocitats tot i que jo no puc passar de la quarta… Per la seva efectivitat!

Com diuen altres usuàries: “Et donaràs de baixar de Tinder”.”

———————————————————-

———————————————————-

Em costava arribar a l’orgasme de manera manual. Vaig comprar el Satisfyer Pro2 per provar i… bufff! Arribes en qüestió de segons sense estimulació prèvia. I amb uns orgasmes espectaculars!

La meva parella diu que el més excitant que ha vist mai, és veure’m orgasmar amb el Satisfyer

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION – Dues dones anònimes

És el Satisfyer apte per a tothom?

Doncs no. Òbviament no a tothom li pot agradar aquesta sensació. De fet, són moltes dones les que diuen que la sensació és molt estranya i que no els agrada. O bé que els resulta molesta una estimulació tan directa sobre el clítoris. O bé que no l’acaben de trobar còmode.

La recomanació que jo et faria és que, si tens curiositat, el provis. Tenint en compte que els preus no són estratosfèrics com a molt perdràs uns quants euros i si resulta que t’agrada, guanyaràs en diversió i erotisme per a tu sola! :)

No he tingut mai un orgasme, el Satisfyer m’ajudarà?

La falta d’orgasme pot tenir moltes causes diverses. Una d’elles pot ser la dificultat en l’aprenentatge de l’autoestimulació. En aquest sentit sí, el Satisfyer et pot ajudar a descobrir-te, a excitar-te, a donar-te plaer i, potser a arribar a l’orgasme.

De tota manera, si el proves i veus que no hi arribes o veus que arribes sola però en parella no, pots posar-te en contacte amb mi i ho podem treballar a nivell emocional i/o psicològic.

Es pot fer servir en parella?

Sí, com totes les joguines. Jo et recomano que comencis a fer-lo servir tu sola, que n’aprenguis, que coneguis la teva sensibilitat i com t’agrada fer-t’ho. Un cop ho tinguis dominat, et diria que li facis una demostració a la teva parella. Probablement sigui una experiència eròtica interessant per a tots/es dos/dues.

Et puc explicar la meva experiència?

I tant! Serà fantàstic que aquest sigui un article que va creixent, així que si vols explicar-me la teva experiència, positiva o negativa, amb el satisfyer (o amb qualsevol altra joguina, hi ha un espai de col·laboracions) ho pots fer aquí o bé enviant-me un e-mail a info@silviacatalan.com

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!