Per si no us n’havíeu adonat, som en plena onada de calor. No ho haguéssiu dit mai, oi? A la tele gairebé no se’n parla i a les xarxes socials tampoc. Increïble.

Sí, probablement estigueu pensant que tanta queixa amb la onada de calor ja cansa, que no cal estar-ho repetint cada dos minuts, i teniu raó. Però és que del que ningú (o gairebé ningú) parla és de les conseqüències que té sobre les relacions sexuals.

Onada de calor i desig sexual

És possible que en aquesta darrera setmana on la major part del país ha estat a temperatures que rondaven els 40º hagueu notat com el vostre desig sexual i/o el de la vostra parella s’ha vist afectat.

Tenir relacions sexuals és podria considerar gairebé un esport en si mateix ja que el moviment i la intensitat als quals sotmetem els cossos provoca l’augment de la temperatura basal i la crema de calories (hi ha articles que ho expliquen, tot i que les fonts científiques no les he anat a buscar, ara mateix, però ja ho faré).

Clar, amb l’onada de calor, el més probable és que el nostre cervell vulgui buscar solucions fresquetes, baixar la temperatura, i això no és massa compatible, a priori, amb les relacions sexuals. Per tant, el desig sexual, les ganes de tenir sexe, és fàcil que es vegin afectades.

Opcions per a les relacions sexuals durant l’onada de calor

Malgrat faci calor, però, el sexe no necessàriament ha de quedar relegat fins que torni l’hivern. Aquí us porto alguns consells perquè les relacions sexuals siguin més fresquetes. Tot i així, no ens enganyem, la temperatura corporal pujarà, així que haureu d’anar assumint una miqueta la calor si és que realment voleu mantenir la vostra activitat sexual.

Per descomptat, la primera opció seria endollar l’aire condicionat a tot drap i deixar-vos guiar per la fresqueta, o ficar-vos en una càmera frigorífica industrial. Però ni tothom hi té accès, ni és massa ecològic el primer ni higiènic el segon.

Sexe a distància

Si no viviu junts o si un/a ha marxat de vacances i l’altre/a es queda a casa o si feu vacances per separat, fer sexe a distància pot ser l’única opció. Però si compartiu pis aquesta opció també es pot convertir en una bona aliada per als mesos de calor.

Sé que pot semblar absurd però poseu-vos en situació: cadascú en una habitació de la casa, amb el mòbil al davant fent una videotrucada (o una trucada d’àudio tradicional) amb l’altre. Comenceu a masturbar-vos i a donar-vos plaer amb les vostres mans o amb les joguines que més us agradin mentre l’altre us escolta i/o us veu a través d’una pantalla (i potser també us escolta a través de les parets).

Zero contacte físic amb l’altre, però una experiència eròtica diferent, divertida i excitant.

Masturbació conjunta

Aquesta opció no deixa de ser una variació de l’anterior. En aquest cas esteu a la mateixa habitació, mirant-vos de fit a fit. Posant-vos calents/calentes amb la vostra parella al davant, però prohibint-vos (de forma lúdica) tocar-vos l’un a l’altre.

També hi ha la possibilitat de tocar-vos, únicament per masturbar-vos amb el cos de l’altre, és a dir, dirigir les mans de l’altre perquè us toqui allà on voleu o simplement fer una masturbació per torns: primer un/a i després l’altre/a.

Fer servir complements freds

Podeu incloure en les vostres relacions sexuals estiuenques alguns elements freds, per fer-vos la calor més portable.

Un clàssic és el glaçó de gel. Aneu al congelador, agafeu-ne un i us el passeu pel cos o li passeu a la vostra parella. El contacte fred del gel amb la vostra pell calenta farà que hi hagi un contrast tèrmic que pot resultar molt excitant. Per descomptat, vigileu amb zones especialment sensibles (clítoris, gland i mugrons) perquè el gel podria arribar a fer mal o a generar molèsties.

Una versió del glaçó de gel pot ser un gelat. Mesclem el fred amb el gust i les textures. Agafeu el vostre gelat preferit i unteu a la vostra parella. Després podreu menjar-vos-la de gust.

També podeu fer servir algun lubricant amb efecte fred (per exemple aquest, que és un dels millors valorats a Amazon), però ja us dic que l’efecte fred és una mica relatiu i hi ha qui el sent com un cert efecte calor. Pot ser una bona prova, però si el que voleu és fred, millor les dues opcions anteriors.

Sexe a la dutxa

És una de les opcions que pot semblar més adequada. Però vigileu que és una pràctica que no està exempta de certs perills. En aquest article us ho vaig explicar, us recomano que us el llegiu de nou: set consells per al sexe a la dutxa.

En tot cas, us recomano acabar totes les relacions sexuals amb una bona dutxa. Com us he dit abans, la calor corporal pujarà inevitablement davant l’excitació, per la qual cosa la suor està gairebé garantida. Acabar amb una bona dutxa sols o acompanyats serà la forma més gratificant de finalitzar una relació sexual.

Sexe a la platja o a la piscina

Aquest punt podria ser un dels més freqüents en la imaginació col·lectiva durant l’onada de calor. Però no està exempt de problemes.

El primer que s’ha de tenir en compte és que quan ens imaginem tenint sexe a la platja o a la piscina ens imaginem tenint-lo dins de l’aigua, suposo, perquè si ho fem a fora, de la calor no ens en lliurem. I clar, això suposa el fet d’exposar-nos a la incomoditat de moure’ns dins de l’aigua (que encara que ens faci pesar menys i ens doni certa flexibilitat en aquest sentit, també fa que els nostres moviments siguin més lents, per la qual cosa la vigorositat tampoc no està garantida) i al fet que l’aigua s’endú tota la lubricació pròpia del cos de la dona, per la qual cosa la penetració es pot tornar complicada i fins i tot dolorosa.

Ara, l’opció és masturbar-vos mútuament dins de l’aigua, això sí, sempre i quan no hi hagi penetració al cos de la dona, pel que ja he exposat sobre la lubricació.

Això sí, si porteu a terme aquesta opció en un lloc públic: vigileu que no us enxampin. Depèn de com us podríeu enfrontar a multes i/o sancions.

Aguantar la calor

Per descomptat, aquesta hauria de ser una opció. Simplement aguantar la calor, tenir relacions sexuals com ho feu normalment i avall. Probablement si sou una parella nova, o us retrobeu després de temps sense veure-us, o encara hi ha molta passió entre vosaltres us serà una mica igual la calor.

Si no és així, és possible que com deia abans, el desig sexual s’hagi vist afectat. No us preocupeu, és normal. També hi ha la opció de mentre duri la calor no tenir relacions sexuals, que no passa res. Si no forceu el desig sexual, el més probable és que reaparegui sol quan les temperatures baixin una mica. I si no és així, si creieu que realment hi ha un problema darrere la manca de desig sexual, sempre us podeu posar en contacte amb mi.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Comparteix a les teves xarxes!