El sexe ràpid és tendència. Els pim-pam, els polvos d’una nit, els orgasmes ràpids… Correm i ens correm. Anem amb presses a tot arreu, és el mal de la societat actual. Correm per arribar a l’hora a la feina, correm per passar pel súper abans d’anar a buscar als nens al cole, correm per arribar ràpid a casa, correm, correm, correm… i ens correm corrents.

No em malinterpreteu, està bé donar-se plaer i saber arribar a l’orgasme en un pim pam. És molt pràctic, la veritat. Tens cinc minuts? Pim-pam i relaxada o relaxat.

El problema ve quan ens acostumem a fer-ho així. Quan programem el nostre cos i el nostre cervell per anar de zero a cent en cinc minuts cada cop que ens excitem.

Acostumades al sexe ràpid

Ja fa temps que vaig publicar un article que parlava d’això. De l’art d’anar lentament en el sexe (i en la vida, en general).

Però després vaig publicar, no fa massa, un article sobre la meravellosa joguina que ha canviat la forma de viure la sexualitat de moltes dones, el succionador de clítoris.

I clar, ara em començo a trobar dones que arriben súper ràpid a l’orgasme elles soles i que quan estan en parella es desesperen perquè l’arribada a l’orgasme se’ls fa llaaaaaaarga.

Si és el teu cas, pots estar gairebé segura que has reprogramat el teu cervell per a tenir un orgasme pim-pam, per al sexe ràpid. I si una cosa és el cervell és molt eficient, per tant si pot aconseguir plaer en dos minuts, li costarà molt gaudir de la seva cerca durant vint. M’explico?

L’altra part de la qüestió és que, si us hi fixeu, estem posant l’accent, la importància de la sexualitat en l’orgasme. Que sí, que és fantàstic si arriba, però també podem gaudir molt sense arribar-hi. Si fem de l’orgasme el nostre objectiu, podem estar-nos perdent el camí.

Llavors estic dient que hem de deixar de fer servir les joguines per al nostre plaer? No!!! Ni de bon tros!

Però això del sexe ràpid també afecta als propietaris de penis. En general, com que l’objectiu que persegueixen és arribar a l’orgasme, s’acostumen a estimular-se d’una determinada manera per arribar el més ràpid possible a l’ejaculació. Pim-pam. Això provoca que el seu cos s’acostumi a disparar ràpid i que, per tant, quan estiguin en una relació sexual compartida també els passi. Si és el teu cas i no saps com resoldre-ho, podem treballar-ho a consulta.

Combina diferents estimulacions

Això és el que volia dir. Que per molt que ens sembli súper fantàstic poder arribar a l’orgasme en dos minuts, hi ha vegades que si tenim temps, estaria bé que ens donéssim un homenatge lent, gaudint de les sensacions.

Així doncs, programa’t estones per estar amb tu, calmadament. Això no va de gèneres, així que tan és si ets home, dona o si no t’identifiques amb cap gènere. Tampoc va de genitals. Va de plaer. Va de fer-te un regal, ja sigui en solitari o en companyia.

Aprèn com respon el teu cos en diferents situacions, amb diferents tipus d’estimulacions i gaudeix-les totes. Cada cosa té el seu moment.

Acabo amb una metàfora culinària, per variar: pensa què passaria si acostuméssis el teu cos al menjar ràpid. Després menjar lent, assaborir les preparacions, gaudir de la cuina, et seria molt complicat, oi? Doncs el mateix. Pensa-hi. Cuina’t! ;)

I si tot i així sents que no ets capaç de gaudir del sexe més enllà de l’orgasme pots posar-te en contacte amb mi sense compromís i podem treballar-ho juntes!

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.


  Comparteix a les teves xarxes!