Les joguines sexuals pel penis existeixen. Ja sé que pot semblar que els homes amb la seva mà (dreta o esquerra, a gust del consumidor) en tenen prou, i de forma general és així.

La majoria d’homes es masturben fent servir la seva mà des que comencen a fer-ho. Al principi potser els costa agafar la tècnica i han d’anar provant diferents velocitats, diferents pressions, diferents postures de la mà, diferents localitzacions… però un cop troben LA manera, normalment, allà es queden. Si ja funciona, per a què canviar-ho?

Un home adult és fàcil que porti més de vint o trenta anys masturbant-se de la mateixa manera. I això per si mateix no és res dolent, al contrari, la persona amb penis es converteix en una gran especialista del seu plaer. Una especialista ben eficient: màxim benefici en el menor temps i esforç.

Avantatges de les joguines sexuals pel penis

Llavors, us estareu preguntant, quina necessitat tenim de masturbar-nos amb una joguina si ja ho fem la mar de bé amb les mans?

Bona pregunta! M’agrada que me la feu.

No sé si heu llegit un article meu titulat “masturbació creativa”. Si no, us l’he enllaçat, així que podeu llegir-lo abans de continuar amb aquest i, potser, ja ho entendreu.

Per si de cas no teniu ganes de llegir aquell article, us en faig un resum: quan ens acostumem a masturbar-nos d’una manera determinada ens tornem molt eficients, sí, però l’efecte negatiu pot ser que després no sapiguem arribar a l’orgasme d’una altra manera o que fent-ho de maneres diferents hi arribem massa ràpid.

Així doncs, un dels avantatges principals de les joguines masturbadores per penis és que permeten canviar la dinàmica. Permeten sensacions i estimulacions diferents, i això fa que ens puguem adaptar millor a diferents situacions sexuals (sols o acompanyats).

Un altre dels avantatges, el que la majoria d’homes que els han provat diuen, és que permeten un plaer molt diferent.

Us deixo aquí un parell d’opinions que m’han escrit homes (que volen mantenir-se anònims) per a que valoreu vosaltres mateixos:

Meravellós!

El que també es cert que provoca una reacció bastant ràpida, passa una mica com el Satisfyer per persones amb clítoris.

Està totalment dissenyat per aconseguir el seu propòsit en el mínim temps possible amb una estimulació màxima, llavors has d’anar intentant gestionar que sigui progressiu per poder gaudir el màxim temps possible.

[podeu veure les característiques del model clickant l’enllaç]

Doncs aquests són només dos dels models que podeu trobar, si voleu, aquí podeu trobar-ne una muntanya més.

Quan vaig demanar a Twitter si hi havia algú que els hagués provat només aquestes dues persones em van donar la seva opinió. Però n’he tingut d’altres a consulta, d’homes que han trobat en els masturbadors masculins una manera de sortir de la rutina i, sobretot, de tenir sensacions diferents.

I tu, ja n’has provat?

Comparteix a les teves xarxes!