Ha arribat la segona edició del concurs de Literatura Eròtica No Convencional que va ser tot un èxit l’any passat.

#ForaDeNorma és un concurs necessari. Si heu llegit novel·les eròtiques pot ser que us hagueu quedat amb la idea que totes són més o menys igual. Que no hi ha massa varietat, que totes es centren en “lo de sempre”.

Doncs aquest concurs vol trencar amb això. Aquest concurs vol fer una literatura eròtica diferent. Petits relats que ens portin a conèixer realitats sexuals i personals diferents, que no siguin aquelles que sempre hem llegit o vist a les pel·lícules.

I sabeu què és el millor? Que tothom pot participar-hi! Sí, tu també!

Posa’t mans a la obra i escriu un relat curt (de fins a 3500 paraules) i ens l’envies. El meravellós jurat del concurs #ForaDeNorma (pots conèixer-lo aquí) valorarà totes les obres i donarà el seu veredicte. Tens fins el dia 29 de febrer de 2020 per presentar la teva obra.

Amb el millors relats s’editarà un llibre que serà el segon de la col·lecció #ForaDeNorma. Pots descarregar el primer llibre aquí.

Aquest any hi haurà, a més, uns premis fantàstics de mà dels nostres col·laboradors: Nuei Cosmetics, empresa de cosmètica eròtica, i Amantis, botiga eròtica fantàstica que podeu trobar a Barcelona, Madrid i València.

Pots veure tots els detalls del concurs #ForaDeNorma a la nostra pàgina web: https://foradenorma.wordpress.com/

I pots seguir-nos a Twitter i a Instagram.

Anima’t a participar i comparteix el concurs amb totes aquelles persones que creguis que els podria agradar participar-hi. Quants més serem, coses més interessants sortiran! :)

Comparteix a les teves xarxes!