Degut a la situació especial de confinament que estem vivint en aquests dies, he decidit oferir un servei especial d’atenció psicològica online per desfogar.

És important poder treure-ho tot, tenir moment de desfogar-se i, sobretot, tenir algunes indicacions concretes per treballar en l’angoixa i/o l’ansietat que ens pot produir la situació de confinament.

Sensació d’ansietat, d’angoixa, pensaments negatius que no et pots treure del cap, malestar amb la teva parella, amb els teus fills, amb els teus companys de pis, soledat o falta de contacte físic que no saps com portar…

Ofereixo sessions de 25 minuts en les que podràs explicar-me tot el que et passa pel cap i en les que et donaré pautes i consells per poder portar millor el fet d’estar a casa i l’angoixa de tot el que ens envolta.
El preu de la sessió de 25 minuts serà simbòlic, de 10€ (que es pagaran via transferència bancària o per PayPal).

Per demanar hora només has d’omplir el formulari que trobaràs aquí sota, o bé enviar-me un e-mail, o un missatge privat per Twitter, o Instagram o un Whatsapp i demanar-m’ho.

*Aquestes sessions no substitueixen una teràpia psicològica. Aquestes sessions tenen l’objectiu de desfogar-te, de trobar un espai de comprensió, de tranquilitat…
Si volguéssis fer una sessió de teràpia psicològica online també ofereixo aquest servei al preu habitual. Simplement posa’t en contacte amb mi i busquem un dia i una hora que ens vagi bé per començar.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  ——————-

  Comparteix a les teves xarxes!