Qui sóc

jo

Vull explicar-te qui sóc. Perquè si una cosa tinc clara és que la bona relació que puguem tenir tu i jo és la que ens portarà a ambdues parts a aconseguir allò que volem: a tu a sentir-te millor o a aclarir aquell dubte que no et deixa dormir i a mi a poder-te ajudar a solucionar tot el que et neguitegi.

I una bona relació comença per presentar-se, no?

Doncs això, sóc la Sílvia i, a banda de psicòloga especialitzada en sexologia i teràpia de parella, sóc filla. Sóc germana. Sóc amiga. Sóc estudiant. Sóc treballadora. Sóc… sóc moltes coses.

També sóc una persona pacient i amb ganes d’escoltar i ajudar els altres. Tinc motivació per la feina ben feta, m’agrada la feina que he triat (sóc afortunada, ho sé) i gaudeixo quan puc acompanyar als meus pacients a trobar aquella peça de la seva vida que els fa no gaudir tant com voldrien.

Perquè això és el que pretenc. Assessorar-te. Ajudar-te a endreçar els pensaments i les idees i a generar-ne d’innovadores. I no parlo a nivell laboral (que també podem parlar-ne, si ho vols), sinó a nivell personal i, sobretot, sexual: quantes vegades mirem enrere i pensem:

“Ostres, si en aquell moment hagués pogut veure les coses des d’una altra perspectiva…”

Doncs aquesta és la meva filosofia: acompanyar en el procés de canvi.

Si vols veure el meu currículum per saber on he treballat i què he estudiat pots trobar el meu perfil a LinkedIn.

Ara ja m’he presentat jo. Només cal que et presentis tu. Pots contactar amb mi directament en aquest formulari i preguntar-me tot allò que vulguis saber, sense cap mena de compromís:

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.

  Sílvia
  @SilCatNa