Treballem les dificultats de comunicació en la parella

 • Sentiu que cada cop us costa més comunicar-vos?
 • Sembla que se us han acabat els temes de conversa?
 • Teniu la sensació que ja no teniu gaire en comú?

Si heu contestat afirmativament a una d’aquestes preguntes, no dubteu més, contacteu amb mi i comencem el camí que us portarà a solucionar totes aquelles coses que estan fent que la vostra relació no vagi com a tots dos us agradaria.

Són moltes les parelles que passen per moments crítics i que decideixen treballar en teràpia de parella per a millorar la seva relació o per a prendre una decisió que convingui a tots dos.

Com treballarem les dificultats de comunicació en parella?

Farem una primera entrevista en la que parlarem de vosaltres dos com a parella. Aquí sereu lliures per a explicar-me tot el que us preocupa i com us afecta aquesta situació. També us preguntaré algunes coses sobre la vostra història de parella, per a poder fer-me una idea general de com ha anat al llarg del poc o molt temps que porteu junts. L’objectiu d’aquesta primera entrevista serà que tots ens trobem còmodes i, en cas que sigui necessari, iniciar un tractament.

Després vindran un parell de sessions més en les que serà necessari que parlem a fons de vosaltres. Per a això us faré algunes preguntes sobre la vostra vida i el vostre entorn. Per suposat, sereu lliures de contestar tan àmpliament com vulgueu, o tan acotadament com us sentiu a gust.

El tractament el començarem des de la primera sessió, us donaré algunes pautes i exercicis de parella i individuals per a que pugueu anar fent a casa de manera que aconseguirem avançar més ràpidament amb la teràpia. Aquests exercicis poden ser tant de lectura de texts com de reflexió personal o de parella, sempre tenint en compte què és el que us fa sentir més còmodes.

En les sessions següents valorarem com han anat els exercicis i parlarem de com podem millorar-los poc a poc, introduïnt variants i elements diferents per a aconseguir el nostre objectiu: aconseguir que la vostra comunicació millori i que tots dos us sentiu lliures en la relació per a expressar el que sentiu.

Les sessions seran sempre en parella, de manera que puguem treballar sobretot l’aspecte comunicatiu per a que pugueu dir-vos les coses que sentiu, penseu i necessiteu, tant en parella com a nivell individual.

Treball adaptat a cada cas

Tingueu en compte que sempre, sempre, sempre, el treball terapèutic s’adapta a cada cas i cada situació, és a dir, si en algun moment detectem que és necessaria, per la raó que sigui, que algun dels dos segueixi una teràpia individual o que necessitem altres teràpies, en parlarem i us aconsellaré sempre el que serà millor per a vosaltres.

Contacta amb mi i pregunta’m el que necessitis

Podeu posar-vos en contacte amb mi per a preguntar-me tots els dubtes que tingueu o per a demanar una cita. Sé que no és fàcil fer aquest pas, però us asseguro que els que el fan, no se’n penedeixen.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.