Sílvia Catalán - Psicòloga i SexòlogaSolucionem la disfunció erèctil

 • Tens problemes d’erecció?
 • Et sents excitat però el teu penis no respon com tu voldries?
 • Et poses nerviós davant la possibilitat de tenir un “gatillazo”?

Si has contestat afirmativament a una d’aquestes preguntes, no en dubtis més, contacta amb mi i comencem el camí que et portarà a gaudir de les teves relacions sexuals de forma completa i com tu més desitgis. Hi ha molts homes que pateixen aquests problemes amb la erecció i que aconsegueixen solucionar-ho gràcies a la teràpia sexual.

Com treballarem per a solucionar la disfunció erèctil?

Farem una primera entrevista en la que parlarem del teu cas. Aquí seràs lliure per a explicar-me tot el que et preocupa i com t’afecta aquestes dificultats en la erecció en la teva vida sexual o de parella. També et preguntaré algunes coses sobre la teva història mèdica, per a poder fer-me una idea general de la teva salut. L’objectiu d’aquesta primera entrevista serà que ambdós estiguem còmodes i, en cas que sigui necessari, iniciar un tractament.

El tractament el començarem des de la primera sessió, et donaré algunes pautes i exercicis per a que puguis fer a casa de manera que aconseguirem avançar més ràpidament amb la teràpia. El exercicis poden ser tant de reflexió personal o d’autoexploració, sempre tenint en compte què és el que et fa sentir més còmode.

En les sessions següents valorarem com han anat els exercicis i parlarem de com podem millorar-los poc a poc, introduïnt variants i elements diferents per a aconseguir el nostre objectiu: aconseguir que les teves ereccions siguin satisfactòries per a tu.

Treball adaptat a cada cas

Potser et sorprèn que no hagi fet menció a cap pastilla ni cap medicament per a ajudar a tenir una bona erecció. Sóc conscient que hi ha algunes clíniques molt famoses que ofereixen aquests tractaments mitjançant pastilles o medicacions diverses, però creu-me si et dic que, després de visitar aquestes clíniques, molts homes acaben a la consulta d’un sexòleg per a solucionar, per fi, la seva disfunció erèctil.

I és que la disfunció erèctil, en la majoria dels casos, no és una qüestió mèdica ni orgànica, és una qüestió que té a veure amb com la persona entèn el sexe, les pors, les angoixes o les inseguretats que provoca, de manera que treballarem també en un plànol més intern, sempre mantenint la vista posada en la solució a la disfunció erèctil.

Tingues en compte que sempre, sempre, sempre, el treball terapèutic s’adapta a cada cas concret, és a dir, si en algun moment detectem que és necessaria, per la raó que sigui, alguna medicació o solució alternativa, en parlarem i t’aconsellaré sempre el que serà millor per a tu.

Contacta amb mi i pregunta’m el que necessitis

Pots enviar-me un mail amb tots els dubtes que tinguis. Sé que no és fàcil donar aquest pas, però t’asseguro que qui el dona, no se’n penedeix.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.