Sílvia Catalán - Psicòloga i SexòlogaSolucionem el dolor en la penetració

 • Et fa mal la penetració?
 • Sents que tens la vagina tancada o massa estreta i que no hi ha manera de que, ni tan sols un tampó pugui entrar?
 • Has intentat anar al ginecòleg però no ha estat possible que t’explorés?
 • Et fa por la possibilitat de tenir una relació sexual en la qual hi hagi penetració?

Si has contestat afirmativament a una d’aquestes preguntes, no en dubtis més, contacta amb mi i comencem el camí que et portarà a gaudir de la teva sexualitat de forma completa i com tu més desitgis. Hi ha moltes dones que pateixen aquest dolor i que poden solucionar-lo gràcies a la teràpia sexual.

Com treballarem per a solucionar el dolor en la penetració?

Farem una primera entrevista en la que parlarem del teu cas. Aquí seràs lliure per a explicar-me tot el que et preocupa i com t’afecta aquest dolor en la teva vida sexual o de parella. També et preguntaré algunes coses sobre la teva història mèdica, per a poder fer-me una idea general de la teva salut. L’objectiu d’aquesta primera entrevista serà que ambdues estiguem còmodes i, en cas que sigui possible iniciar un tractament, que tu siguis qui decideixis si el vols fer o no.

Després vindran un parell de sessions més en les que serà necessari que parlem a fons de tu. Per a això et faré algunes preguntes sobre la teva vida i el teu entorn. Per suposat, seràs lliure de contestar tan àmpliament com vulguis, o tan acotadament com et sentis a gust.

Poc a poc, al ritme que tu mateixa marquis mentre et vagis sentint més còmoda, anirem entrant en el terreny sexual. Esbrinant quines són les causes d’aquest dolor en la penetració i treballant per a entendre perquè el tens.

De manera paral·lela et demanaré que treballis a nivell físic, en la mesura en la que et sentis còmoda: un treball serà amb tu mateixa, d’exploració i descobriment (poc a poc, i sense presses, avançant al teu ritme) i l’altre treball serà amb una fisioterapeuta especialitzada, que t’ajudarà a visualitzar millor per què es produeix aquest dolor.

Treball adaptat a cada cas

Tingues en compte que sempre, sempre, sempre, el treball terapèutic s’adapta a cada cas concret. Si no et sents preparada per a passar a la següent fase, ens quedarem on estem i treballarem més per a poder-te preparar millor.

Contacta amb mi i pregunta’m el que necessitis

Pots contactar amb mi per preguntar-me tots els dubtes que tinguis. Sé que no és fàcil fer aquest pas, però t’asseguro que qui el fa, no se’n penedeix.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.