Solucionem l’ejaculació precoç

 • Et costa controlar les teves ejaculacions?
 • Trigues molt poc en arribar a l’orgasme i ejacular?
 • T’agradaria trigar més en ejacular?
 • Vols allargar el temps de les teves relacions sexuals?

Si has contestat afirmativament a una d’aquestes preguntes, no en dubtis més, contacta amb mi i comencem el camí que et portarà a gaudir de les teves relacions sexuals de forma completa i com tu més desitgis. Hi ha molts homes que no poden controlar les ejaculacions i que ho aconsegueixen gràcies a la teràpia sexual. 

Com treballarem per a solucionar l’ejaculació precoç?

Farem una primera entrevista en la que parlarem del teu cas. Aquí seràs lliure per a explicar-me tot el que et preocupa i com t’afecta la ejaculació precoç en la teva vida sexual o de parella. També et preguntaré algunes coses sobre la teva història mèdica, per a poder fer-me una idea general de la teva salut. L’objectiu d’aquesta primera entrevista serà que ambdós estiguem còmodes i, en cas que sigui necessari, iniciar un tractament.

El tractament el començarem des de la primera sessió, et donaré algunes pautes i exercicis per a que puguis fer a casa de manera que aconseguirem avançar més ràpidament amb la teràpia.  Aquests exercicis seràn bàsicament d’autoexploració i masturbació per a aconseguir recuperar el control de les ejaculacions, però també poden haver exercicis de lectura de texts o de reflexió personal, sempre tenint en compte què és el que et fa sentir més còmode.

En les sessions següents valorarem com han anat els exercicis i parlarem de com podem millorar-los poc a poc, introduïnt variants i elements diferents per a aconseguir el nostre objectiu: que siguis tu qui controlis la teva ejaculació i no ella a tu.

Treball adaptat a cada cas, sense pastilles

Potser et sorprèn que no hagi fet menció a cap pastilla ni cap medicament per a allargar el temps d’ejaculació. Sóc conscient que hi ha algunes clíniques molt famoses que ofereixen aquests tractaments mitjançant pastilles o medicacions diverses, però creu-me si et dic que, després de visitar aquestes clíniques, molts homes acaben a la consulta d’un sexòleg per a solucionar, per fi, la seva ejaculació precoç.

I és que la ejaculació precoç, en la majoria dels casos, no és una qüestió mèdica ni orgànica, és una qüestió que té a veure amb com la persona entèn el sexe, les pors, les angoixes o les inseguretats que provoca, de manera que treballarem també en un plànol més intern, sempre mantenint la vista posada en la solució que vens buscant.

Tingues en compte que sempre, sempre, sempre, el treball terapèutic s’adapta a cada cas concret, és a dir, si en algun moment detectem que és necessaria, per la raó que sigui, alguna medicació o solució alternativa, en parlarem i t’aconsellaré sempre el que serà millor per a tu.

Contacta amb mi i pregunta’m el que necessitis

Pots enviar-me un mail amb tots els dubtes que tinguis. Sé que no és fàcil fer aquest pas, però t’asseguro que qui el fa, no se’n penedeix.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.