Solucionem l’estrès

 • Tens la sensació que els dies passen i no els gaudeixes?
 • Sents que vas atabalat/da tot el dia?
 • Et costa més del normal concentrar-te en el que fas?
 • Tens sensació d’opressió al pit?
 • Tens problemes per dormir?
 • Et vénen contínuament a la ment records que et fan sentir malament?

Si has contestat afirmativament a alguna d’aquestes preguntes, no en dubtis més, contacta amb mi i començarem el camí necessari per a solucionar l’estrès. Moltes persones ja ho han aconseguit gràcies a la teràpia psicològica.

Com treballarem per a solucionar l’estrès?

Farem una primera entrevista en la que parlarem del teu cas. Aquí podràs explicar-me quins són els símptomes que et porten a pensar que  l’estrès està interferint en la teva vida diària. També et preguntaré algunes coses sobre la la teva història mèdica, per a poder fer-me una idea general de la teva salut. L’objectiu d’aquesta primera entrevista serà que estiguem còmodes i, en cas que sigui possible  i necessari iniciar un tractament, que tu siguis qui decideixis si el vols fer o no.

Després vindran un parell de sessions més en les que serà necessari que parlem a fons de tu. Per a això et faré algunes preguntes sobre la teva vida i el teu entorn. Per suposat, seràs lliure de contestar tan àmpliament com vulguis, o tan acotadament com et sentis a gust.

Poc a poc, al ritme que tu mateix/a marquis mentre et vagis sentint més còmode/a, anirem treballant en les causes i les conseqüències d’aquest estrès, descobrint què és el que fa que et sentis així, i donant-te pautes de comportament i pensament per a que aprenguis a modificar-ho en el teu dia a dia.

A més, treballarem molt la relaxació del cos i de la ment, a través de tècniques específiques de relaxació i visualització, per a que puguis aplicar-les en la teva vida diària i aprenguis a controlar l’estrès.

Treball adaptat a cada cas

Tingues en compte que sempre, sempre, sempre, el treball terapèutic s’adapta a cada cas concret. El que a tu et funciona, pot ser que no li funcioni a un altre, per tant, anirem al teu ritme, sense pressa, però sense pausa.

Contacta amb mi i pregunta’m el que necessitis

Pots contactar amb mi per preguntar-me tots els dubtes que tinguis. Sé que no és fàcil fer aquest pas, però t’asseguro que qui el fa, no se’n penedeix.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.