Sílvia Catalán - Psicòloga i SexòlogaSolucionem la dificultat per a arribar a l’orgasme

 • T’excites i tens desig sexual però no aconsegueixes arribar a l’orgasme?
 • Et costa més del que voldries arribar-hi?
 • No saps si has tingut mai un orgasme?
 • Quan tens relacions moltes vegades estàs a punt d’arribar, però després no arribes?

Si has contestat afirmativament a una d’aquestes preguntes, no en dubtis més, contacta amb mi i comencem el camí que et portarà a gaudir de les teves relacions sexuals de forma completa i com tu més desitgis. Hi ha moltes persones que pateixen aquests problemes per arribar a l’orgasme i que aconsegueixen solucionar-ho gràcies a la teràpia sexual.

Com treballarem per a solucionar la dificultat per arribar a l’orgasme?

Farem una primera entrevista en la que parlarem del teu cas. Aquí seràs lliure per a explicar-me tot el que et preocupa i com t’afecta la dificultat en arribar a l’orgasme en la teva vida sexual o de parella. També et preguntaré algunes coses sobre la teva història mèdica general, per a poder fer-me una idea general de la teva salut. L’objectiu d’aquesta primera entrevista serà que ambdós estiguem còmodes i, en cas que sigui necessari, iniciar un tractament.

El tractament el començarem des de la primera sessió, per anar avançant cap a la consecució de l’orgasme. Et donaré algunes pautes i exercicis per a que puguis fer a casa de manera que aconseguirem avançar més ràpidament amb la teràpia. Aquests exercicis poden ser tant de lectura de texts com de reflexió personal o d’autoexploració, sempre tenint en compte què és el que et fa sentir més còmode.

En les següents sessions valorarem com han anat els exercicis i parlarem de com podem millorar-los poc a poc, introduïnt variants i elements diferents per a aconseguir el nostre objectiu: aconseguir que gaudeixis del sexe i arribis a tenir els orgasmes que tant desitges.

Donat que la dificultat per a arribar a l’orgasme no sol tenir una base orgànica ni mèdica, ens dedicarem una bona part de cada una de les sessions a explorar més internament què és el que ha pogut provocar i mantenir aquest fet en la teva vida. No tinguis por, treballarem al teu ritme i sempre i quan tu et sentis còmoda.

Treball adaptat a cada cas

Tingues en compte que sempre, sempre, sempre, el treball terapèutic s’adapta a cada cas concret, és a dir, si en algun moment detectem que és necessaria, per la raó que sigui, alguna medicació o solució alternativa, en parlarem i t’aconsellaré sempre el que serà millor per a tu.

Contacta amb mi i pregunta’m el que necessitis

Pots contactar amb mi i preguntar-me tots els dubtes que tinguis, ja siguin sobre l’orgasme o sobre qualsevol altre aspecte de la teva sexualitat. Sé que no és fàcil fer aquest pas, però t’asseguro que qui el fa, no se’n penedeix.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.