Sílvia Catalán - Psicòloga i SexòlogaTreballem els gelos en la parella

 • Ets gelós/a?
 • Tens una parella massa gelosa i no saps com manegar la situació?
 • Sentiu que els gelos estan fent malbé la vostra relació?

Si heu contestat afirmativament a una d’aquestes preguntes, no dubteu més, contacteu amb mi i comencem el camí que us portarà a solucionar totes aquelles coses que estan fent que la vostra relació no vagi com a tots dos us agradaria.

Són moltes les parelles que passen per moments crítics i que decideixen treballar en teràpia de parella per a millorar la seva relació o per a prendre una decisió que convingui a tots dos.

Com treballarem per a solucionar els gelos en parella?

Farem una primera entrevista en la que parlarem del vostre cas. Aquí sereu lliures tots dos per a explicar-me tot el que us preocupa i com us afecten els gelos tant en parella com a cadascú de vosaltres de forma personal. També us preguntaré algunes coses sobre la vostra història de parella, per a poder fer-me una idea general de com ha anat al llarg del poc o molt temps que porteu junts. L’objectiu d’aquesta primera entrevista serà que tots ens trobem còmodes i, en cas que sigui necessari, iniciar un tractament.

El tractament el començarem des de la primera sessió, us donaré algunes pautes i exercicis per a que pugueu anar fent a casa de manera que aconseguirem avançar més ràpidament amb la teràpia.  Aquests exercicis poden ser tant de lectura de texts com de reflexió personal o de parella, sempre tenint en compte què és el que us fa sentir més còmodes.

En les sessions següents valorarem com han anat els exercicis i parlarem de com podem millorar-los poc a poc, introduïnt variants i elements diferents per a aconseguir el nostre objectiu: aconseguir que la relació s’encamini cap allà on desitgeu.

Les sessions seran sempre en parella, de manera que puguem treballar sobretot l’aspecte comunicatiu per a que pugueu dir-vos les coses que sentiu, penseu i necessiteu, tant en parella com a nivell individual.

Treball adaptat a cada cas

Tingueu en compte que sempre, sempre, sempre, el treball terapèutic s’adapta a cada cas i cada situació, és a dir, si en algun moment detectem que és necessaria, per la raó que sigui, que algun dels dos segueixi una teràpia individual o que necessitem altres teràpies, en parlarem i us aconsellaré sempre el que serà millor per a vosaltres.

Contacta amb mi i pregunta’m el que necessitis

Podeu enviar-me un mail amb tots els dubtes que tingueu. Sé que no és fàcil donar aquest pas, però us asseguro que qui els que el donen, no se’n penedeixen.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.