Sílvia Catalán - Psicòloga i SexòlogaSolucionem la manca de desig

 • Sents que ja no et ve de gust el sexe?
 • Et fa la sensació que només tens sexe per satisfer la teva parella?
 • Quan tens relacions sexuals no acabes de gaudir com t’agradaria?
 • Intentes evitar les trobades sexuals?

Si has contestat afirmativament a alguna d’aquestes preguntes, no en dubtis més, contacta amb mi i comencem el camí que et portarà a recuperar les ganes de gaudir de les teves relacions sexuals de forma completa i com tu més desitgis. Hi ha moltes dones (i molts homes) que senten una davallada en el seu desig sexual i que aconsegueixen solucionar-ho gràcies a la teràpia sexual.

Com treballarem per a solucionar la manca de desig?

Farem una primera entrevista en la que parlarem del teu cas. Aquí seràs lliure per a explicar-me tot el que et preocupa i com t’afecta la manca de desig en la teva vida personal, sexual o de parella. També et preguntaré algunes coses sobre la teva història mèdica, per a poder fer-me una idea general de la teva salut. L’objectiu d’aquesta primera entrevista serà que tant tu com jo estiguem còmodes i, en cas que sigui necessari, parlarem de la possibilitat d’iniciar una intervenció.

Després vindran un parell de sessions més en les que serà necessari que parlem a fons de tu. Per a això et faré algunes preguntes sobre la teva vida i el teu entorn. Per suposat, seràs lliure de contestar tan àmpliament com vulguis, o tan acotadament com et sentis a gust.

Tot i així, el tractament pròpiament dit el començarem des de la primera sessió, et donaré algunes pautes i exercicis per a que puguis fer a casa de manera que aconseguirem avançar més ràpidament amb la teràpia.  Aquests exercicis poden ser tant de lectura de texts com de reflexió personal o d’autoexploració, sempre tenint en compte què és el que et fa sentir més còmode.

En les sessions següents valorarem com han anat els exercicis i les tasques i parlarem de com podem millorar-los poc a poc, introduïnt variants i elements diferents per a aconseguir el nostre objectiu: que tornis a sentir-te a gust amb el sexe i recuperis les ganes de tenir relacions sexuals.

Pots llegir una mica més sobre com tractarem la manca de desig en aquest article.

Treball adaptat a cada cas

No et puc dir com aniran les sessions, més enllà del que ja t’he dit. El que sí que et puc dir és que per a cada pacient el treball terapèutic es va adaptant en funció de les necessitats concretes del pacient i del ritme que ell mateix o ella mateixa vagi marcant. Mai no farem cap pas endavant sense que tu et sentis plenament capaç de fer-ho. 

Contacta amb mi i pregunta’m el que necessitis

Pots posar-te en contacte amb mi i preguntar-me tots els dubtes que tinguis. Sé que no és fàcil fer aquest pas, però t’asseguro que qui el fa, no se’n penedeix.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.