Treballem els processos de ruptura

 • Estàs en un procés de ruptura?
 • Et sembla que no avances després de la separació?
 • Necessites eines per encarar el teu divorci?

Si has contestat afirmativament a alguna d’aquestes preguntes contacta amb mi i comencem el camí que et portarà a superar aquesta ruptura que et porta de cap o a encarar la situació de la millor manera possible.

Com treballarem amb els processos de ruptura?

Farem una primera entrevista en la que parlarem del teu cas. Aquí seràs lliure per a explicar-me tot el que et preocupa i com t’afecta tot plefat. També et preguntaré coses de la teva història en general, conèixer-te bé m’ajudarà a veure quines eines ja tens adquirides i quines altres necessites reforçar o aprendre a fer servir. L’objectiu d’aquesta primera entrevista serà que ambdós estiguem còmodes i, en cas que sigui necessari, iniciar un tractament.

El treball teraèutic el començarem des de la primera sessió, et donaré algunes pautes i exercicis per a que puguis anar treballant de manera que aconseguirem avançar més ràpidament. El exercicis tindran a veure amb el treball emocional i d’autoconeixement, sempre tenint en compte què és el que et fa sentir més còmode.

En les sessions següents valorarem com han anat els exercicis i parlarem de com podem millorar-los poc a poc, introduïnt variants i elements diferents per a aconseguir el nostre objectiu: que puguis superar la ruptura i puguis tirar endavant.

Treball adaptat a cada cas

Tingues en compte que sempre, sempre, sempre, el treball terapèutic s’adapta a cada cas concret, és a dir, si en algun moment detectem que és necessaria, per la raó que sigui, alguna medicació o solució alternativa, en parlarem i t’aconsellaré sempre el que serà millor per a tu.

Contacta amb mi i pregunta’m el que necessitis

Pots enviar-me un mail amb tots els dubtes que tinguis. Sé que no és fàcil donar aquest pas, però t’asseguro que qui el dona, no se’n penedeix.

  Nom:

  Correu electrònic:

  Telèfon:

  Missatge:

  Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.