Sílvia Catalán - Psicòloga i SexòlogaL’Escola de Sexe consisteix en sessions grupals en les que es tractarà un tema concret sobre la sexualitat, el sexe o la salut sexual: el desig sexual, el sexe durant l’embaràs, la disfunció erèctil, les joguines sexuals, els mètodes anticonceptius…

La dinàmica de les sessions serà participativa per a que tothom en pugui treure el major profit possible, tot i que ningú està obligat a parlar, per suposat, pots venir i simplement aprendre dels altres. Comptant amb una part d’explicació teòrico-pràctica i una part d’interacció amb els assistents.

L’objectiu és construïr un espai d’intercanvi d’impressions, de pors, d’emocions, de sentiments, que tots tenim al voltant del sexe i que, sovint, no sabem amb qui parlar-ne. És un espai de respecte i d’aprenentatge. És per això pel que els grups seran heterogenis en quant a edat, gènere o nivell socio-econòmic, el sexe ens satisfà i ens afecta a tots per igual.

Les sessions s’aniran anunciant periòdicament.

Escola de sexe

  • Sessions grupals monogràfiques: cada mes es tractarà un tema en profunditat
  • Les sessions són obertes a tothom, excepte algunes en concret que ja s’indicaran
  • L’Escola de Sexe és un ambient participatiu per a que tothom pugui treure’n el màxim profit
  • El número màxim de persones en una sessió serà de 15 assistents
  • Més informació aquí
  • Qualsevol tema que tingui a veure amb la sexualitat tant masculina com femenina
    Les sessions tenen una durada d’unes 2 hores i tenen un preu de 10€ per assistent.

A la pàgina de contacte de la web 

    hi trobaràs tota la informació per a contactar. Pots enviar un formulari indicant el teu interès en accedir a una sessió de l’Escola de Sexe i de seguida ens posarem en contacte amb tu.

Sessions fetes:

C

 

Si vols més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb mi.

Nom:

Correu electrònic:

Telèfon:

Missatge:

Assegura't d'haver escrit bé la teva adreça de correu electrònic. Si hi ha alguna errada serà impossible que poguem posar-nos en contacte.