Els homes sempre en tenen ganes

Els homes sempre tenen ganes. Les dones, per contra, sembla que sempre tinguin mal de cap. Evidentment això no és així, però encara ens ho creiem!

Sexo como quieras

Este libro cayó en mis manos por casualidad, un día paseándome por una librería puse la vista en él y pensé: «mira, un libro para adolescentes, para trabajar en las clases de educación sexual». Y lo compré pensando que me encontraría un libro básico sobre sexualidad, anatomía del clítoris y demás cosas.

La primera vez: ¡qué nervios!

«La primera vez» puede ser un momento muy bonito. En este artículo respondo una consulta de un chico que quiere disfrutar en su primera vez.

Sex Story

Sex Story es un libro sobre la historia de la sexualidad en forma de cómic. Me ha parecido una aventura maravillosa y rigurosa.

Suelo pélvico y sexualidad

afirmar que no se puede entender la una sin el otro. El problema radica en que no le hacemos demasiado caso a nuestro suelo pélvico. ¿Por qué?

6 mites sobre la ejaculació femenina

De la ejaculació femenina se n’ha començat a parlar més o menys obertament des de no fa gaire. Impulsada, com sempre, per una moda sexual provinent de les pel·lícules pornogràfiques, la ejaculació femenina ha pres un paper protagonista en moltes fantasies eròtiques com a sinònim «d’orgasme bestial». Però hi ha molts mites al voltant d’aquest […]

Erección no significa excitación

La erección no siempre tiene que ver con la excitación. La excitación no necesariamente va a llevar al orgasmo. El orgasmo no implica eyaculación.

Juguetes sexuales para el pene

Los juguetes sexuales para el pene existen, pero aún son bastante desconocidas. Aquí os hablo de las ventajas de utilizarlos y os recomiendo un par.

Preguntes per generar conversa

Amb aquestes preguntes per generar conversa podreu tenir oportunitat de tornar-vos a conèixer. Que sí, que ja sé que us coneixeu. Però més. I millor. 😉

Relación a distancia y confinamiento

Mantener la relación de pareja en confinamiento puede ser complicado. No nos podemos tocar, ni abrazar, ni pasar ratos juntos. Aquí os traigo 8 consejos.

Preguntas para generar conversación

Con estas preguntas para generar conversación tendréis horas de charla en pareja. Que sí, que quizá penséis que lo sabéis todo el uno del otro pero…

Entender el acoso

El acoso sexual parece complicado de entender para algunas personas. Pero en realidad es fácil. ¿Vas a dejarte llevar por tus impulsos?

Los regalos de las exparejas

Los regalos de las exparejas pueden ser un tema conflictivo cuando iniciamos una nueva relación de pareja. ¿Debería tirarlos? ¿Puedo pedirle que los tire?

Erecció no significa excitació

L’erecció no sempre té a veure amb l’excitació. L’excitació no necessàriament ha de portar a l’orgasme. L’orgasme no implica ejaculació.

El sexe ràpid

El sexe ràpid és tendència. Els pim-pam, els polvos d’una nit, els orgasmes ràpids… Correm i ens correm. Anem amb presses a tot arreu, és el mal de la societat actual. Correm per arribar a l’hora a la feina, correm per passar pel súper abans d’anar a buscar als nens al cole, correm per arribar […]

Entendre l’assetjament

Potser és complicat entendre què és assetjament i què no. En aquest article intento aclarir una mica el concepte a través d’un paral·lelisme.

Escriure és terapèutic

Escriure a mà és una de les millors maneres de treballar les emocions. És fàcil, pràctic i barat. Un bolígraf, un paper i ja ho tens.

Joguines sexuals a partir dels 50

Les joguines sexuals són un molt bon complement per a les nostres relacions. Si tens més de 50 anys i no n’has fet servir mai cap, aquest és el teu article!

Tabac i sexe

Tabac i sexe en molts casos van de la mà. Però la realitat és que hi ha afectacions importants en la nostra sexualitat que és important conèixer.

Sexe i onada de calor

L’onada de calor ens està afectant en tot. Quina mandra moure’s, quina calor que fa a tot arreu. Però, i el sexe? També queda afectat?

Pròstata femenina

La pròstata femenina és bastant desconeguda encara. Aquí t’explico què és, per a què serveix i com localitzar-la. Probablement et sorprengui!

Com masturbar-me

Son moltes les dones que diuen que no saben masturbar-se. Per què? Probablement perquè encara hi ha molt de tabú al voltant de la masturbació femenina…

Taller de sexualitat ONCE

Un taller de sexualitat per a adolescents organitzat pel servei pedagògic de la ONCE on van sortir converses molt interessants.

L’art de la negociació en parella

L’art de la negociació en parella parteix de la base de la empatia i l’assertivitat. Si aprenem a negociar en parella serem més feliços. T’animes?

Jo no vull preliminars

T’has parat mai a pensar què és una relació sexual completa? Sembla que els preliminars hi tenen molt a veure amb. Però… jo no vull preliminars!

Llibres recomanats per a gestionar les emocions

Aprendre a gestionar les emocions és una assignatura pendent a nivell social. L’educació emocional és més aviat escassa i tot just ara comença a potenciar-se als centres educatius mitjançant tallers, activitats i contes per a petits i grans.

7 consells per al sexe a la dutxa

El sexe a la dutxa é suna d’aquelles fantasies sexuals bastant recurrents en homes i dones. Però no és, ni de llarg, tan senzill com es veu a les pel·lícules. Et porto 7 consells imprescindibles per a fer del sexe a la dutxa tota una experiència gratificant!

El meu xicot no vol sexe

«Tinc un problema gros: el meu xicot no vol sexe. No és que no en vulgui mai, més aviat és que… bé, que no en vol sempre. No sé, que m’insinuo, el vinc a buscar, i em diu que no. O es fa el «remolón» o troba qualsevol excusa. A vegades sí que follem. Però no tant com jo voldria, ni tan com seria normal.»

Addicció al sexe

L’addicció al sexe és un tema que preocupa molt a la societat actual. Que la societat està hipersexualitzada no és quelcom nou que vingui a descobrir-vos ara mateix. Allà on mirem podem veure sexualitat, més o menys explícita.

La curiositat de la Sara – llibre recomanat

«La curiositat de la Sara» és el títol de la segona novel·la eminentment eròtica de l’escriptor Joan López Rovira (més conegut a Twitter com a Pol Sedierta). Els que em coneixen saben que em costa molt recomanar novel·les eròtiques, perquè sempre els hi trobo pegues, però aquesta val la pena.

Parlem de sexe a casa – llibre recomanat

«Parlem de sexe a casa» és el títol del primer llibre de l’Elena Crespi, un llibre que tot i que ja fa dos anys que va sortir publicat no he tingut la oportunitat de llegir fins ara. I ara que l’he llegit no puc estar-me’n de recomanar-vos-el.

Què fa un sexòleg?

Un sexòleg deu haver respost aquesta pregunta moltíssimes vegades. I és que la feina del sexòleg està encara amagada rere una sèrie de prejudicis i de tabús que cal anar trencant. Vols conèixer la feina d’un sexòleg?

La importància de la comunicació en parella

La comunicació en parella és fonamental per a que hi hagi una bona relació. La Marta i l’Ignasi són una parella que venen a consulta i que han volgut compartir una anècdota que il·lustra la manca de comunicació que pot haver en la parella.

No sé si tinc ejaculació precoç

L’ejaculació precoç preocupa a molts homes, però molts d’ells no s’atreveixen a consultar amb un especialista, moltes vegades perquè no saben si ben bé, allò que tenen és ejaculació precoç. Aquí us dono les claus per a descobrir-ho: amb un senzill qüestionari.

La inseguretat en les relacions

La inseguretat en les relacions pot provocar el que més por ens fa: que la relació s’acabi. En aquest article t’explico perquè passa això i et dono algunes pautes per a evitar-ho.

Regals i detallets per a la parella

Per a fer un regal a la teva parella qualsevol moment és bo. No cal que esperis a un dia especial. Si no se t’acut què regalar, aquí et deixo unes quantes idees!

Mal sexe és motiu de separació?

Tenir mal sexe amb la parella és motiu de separació? Aquesta pregunta és d’un lector, i responc intentant explicar què és el mal sexe i perquè crec que no és mai un motiu de separació.

La cura de l’ejaculació precoç

És possible la cura de l’ejaculació precoç? Aquí t’explico com aconseguir millorar les teves relacions sexuals aprenent a controlar les ejaculacions.

Anna i l’anell – Llibre Eròtic Recomanat

L’Anna és una noia normal, amb una vida normal, que un dia descobrirà la sexualitat d’una forma completament diferent a com l’havia viscut fins llavors. T’animes a llegir-lo?

Orgasme anal, punt G i penetració

L’orgasme, la penetració i el punt G estan relacionats, quan parlem de sexe. Però no sempre han d’anar junts. Aquí t’explico una mica de què va tot plegat.

Pèrdua d’erecció

Molts homes es preocupen quan un dia tenen una pèrdua d’erecció. En realitat no hauria de ser tant de problema, així ens ho explica un col·laborador extern.

Si em poso preservatiu se’m baixa

A molts homes els passa: es posen un preservatiu i automàticament se’ls baixa la erecció. Perquè passa? Té solució? Aquí et dono alguns consells!

He pillat al meu fill masturbant-se

Que la masturbació és una cosa normal ho podem entendre. Però com hem d’actuar si un dia pillem al nostre fill/a masturbant-se? Com reaccionar?

Tu sexo es tuyo – llibre recomanat

«Tu sexo es tuyo» és, potser, el llibre més recomanat per part de sexòlegs i terapeutes de tot el païs. Vols saber perquè? Te’l recomano!

El himen y el dolor de la primera vez

El himen es una membrana elástica que está situada en la vagina. Muchas mujeres piensan que la primera vez será dolorosa porque se romperá. Pero no es así.

Aprendre a fer sexe

Podríem pensar que el sexe és una cosa natural. Que ve «de fàbrica», però potser podem començar a plantejar-nos que val la pena aprendre’n més.

La mida no importa

Quantes vegades has sentit a dir que «la mida no importa»? Aquí t’explico les raons per les quals aquesta afirmació és ben certa.

¿Me masturbo demasiado?

¿Si me masturbo mucho tendré problemas? Esta pregunta, y similares, se la hacen miles de chicos preocupados por las consecuencias de la masturbación.

Causes del dolor en la penetració

El dolor en la penetració és una circumstància que moltes dones pateixen. Conèixer-ne les causes que el provoquen és el primer pas per a solucionar-ho.

Kiki (el amor se hace)

Kiki (el amor se hace) es la última película de Paco León. Una película que trata sobre el sexo, la pareja y la importancia de la comunicación.

Com tenir més ganes de sexe

Les ganes de sexe es poden treballar i entrenar. En aquest article et dono alguns consells per a aconseguir que les ganes de sexe tornin.

Amor romàntic: els mites

L’amor romàntic és aquell que surt a les pel·lícules i que omple cançons de cors trencats i amors impossibles… és un amor realista?

Sexe anal: 10 consells

Amb el sexe anal hi ha punts de vista per a tots els gustos. Hi ha qui diu que li sembla una «guarrada». Hi ha qui diu que li agradaria provar-ho, d’altres ho han provat i no els agrada. I hi ha els que en són fans incondicionals. Però el que està clar és que […]

Jo també sóc sexe

Jo també sóc sexe. Una campanya iniciada arrel de la participació en un concurs de productes eròtics. #JoTbSócSexe

Sexualitat en la vellesa

És la vellesa el punt i final de la sexualitat? Per suposat que no, la sexualitat pot allargar-se en la vida tant com un mateix vulgui. És qüestió d’actitud.

Les claus del desig sexual femení

El desig sexual en les dones és molt variable. Però es pot treballar per a que es reactivi, si és que ens sembla que l’hem perdut o ha disminuït.

Què és un orgasme?

Vaig fer una pregunta a Twitter: què és un orgasme? Aquestes són les respostes. Quina és la teva?

Com sé si he tingut un orgasme?

Saber què és un orgasme, a nivell teòric, no sempre és garantia de saber si n’he tingut o no. Descobreix com saber si tens orgasmes o no.

Hacer ejercicios Kegel sin aburrirse

Los ejercicios de Kegel para mantener en forma el suelo pélvico pueden ser muy aburridos. ¡Con este videojuego te lo pasarás genial haciéndolos!

7 mitos sobre la eyaculación precoz

A pesar de que la Eyaculación Precoz es la disfunción sexual más frecuente son muchos los mitos falsos que la rodean. Vamos a descubrir los más importantes.

No me gusta el sexo oral

P. de Barcelona envía una consulta al consultorio sexual. No le gusta el sexo oral y teme que su novio la deje.

Com parlar de sexe amb els nens: l’educació sexual a casa

Parlar de sexe no és senzill. Entre adults ja ens costa, perquè entenem que el sexe i la sexualitat forma part d’una esfera de comportament, emocions i sentiments molt privada. Però quan es tracta de parlar de sexe amb els més petits de la casa la cosa es torna, moltes vegades, angoixant i molt complicada. […]

La meva novia no té desig sexual

En R. ens explica que la seva xicota sembla que ha perdut el desig sexual i està preocupat per si això vol dir que ella ja no l’estima.

Com fer servir un vibrador

Els vibradors es poden fer servir de moltes maneres diferents, sols o acompanyats, per excitar-se o per relaxar-se, a casa o a la oficina…

Escola de Sexe. Novetats 2014

Escola de Sexe: sessions grupals en les quals es tractarà un tema concret sobre la sexualitat, el sexe o la salut sexual

Això no és disfunció erèctil

Alguns homes que diuen tenir disfunció erèctil, se n’adonen que el problema no és tan greu com pensaven o que la solució és molt més fàcil.

Vaginisme: dolor en la penetració

A la consulta arriben moltes dones que relaten un gran dolor en la penetració. El dolor que experimenten davant la penetració vaginal és insuportable.

Homes, dones i sistema límbic

El sistema límbic està situat just al centre del cervell i és l’encarregat de gestionar les respostes fisiològiques davant dels estímuls emocionals.

Com ser un home multiorgàsmic

Els homes multiorgàsmics, bàsicament, el que han après ha estat a conèixer i controlar perfectament els impulsos dels seus cossos.

Porno vs. sexe real

Pensar que el porno és un reflexe de la realitat és com pensar que les pel·lícules de Disney són reals.

Què és la sexologia

Bàsicament, la sexologia és el conjunt de disciplines científiques que tenen com a objecte d’estudi la sexualitat humana.

Vols saber més sobre sexualitat? Vols tenir millors relacions?

Si ets aquí probablement has respost que «sí» a algunes d’aquestes preguntes. La meva feina és ajudar-te individualment o en parella. Ets en el lloc adequat. Mira com et puc ajudar.

¿Olvidaste tu contraseña?